Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Επίσκεψη στο Ν.Α.Ο.Σούδας της Ομοσπονδιακής προπονήτριας κας Δήμητρας Γιαννιού

Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας :: Επίσκεψη Κας Δήμητρας Γιαννιού για αξιολόγηση Αθλητών - Αθλητριών 11-2-2012
Με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της ομοσπονδιακής προπονήτριας κωπηλασίας υπεύθυνης για τον τομέα ανάπτυξης κας Δήμητρας Γιαννιού στον Ναυταθλητικό Αθλητικό Όμιλο Σούδας.

Ο ήλιος που για εβδομάδες είχε κρυφτεί, χαμογελούσε και η θερμοκρασία άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει την ανηφόρα αγγίζοντας τους 16 βαθμούς. Συνθήκες πάρα πολύ καλές λοιπόν χωρίς κρύο που μας ταλαιπωρούσε τόσες ημέρες. Οι έφηβοι που από το πρωί κωπηλατούσαν ασταμάτητα στον ήσυχο και καταγάλανο κόλπο της Σούδας άρχισαν σιγά-σιγά να επιστρέφουν στην προβλήτα ακολουθούμενοι από τον Προπονητή τους κ. Δάνο Χωματά.

Όλα τα παιδιά περίμεναν με ανυπομονησία να δείξουν τις ικανότητές τους, και να γνωρίσουν από κοντά την υπεύθυνη για τις μελλοντικές προπονήσεις – αγώνες τους στο άθλημα της κωπηλασίας που τόσο αγαπούν.

Μετά από ένα θερμό καλωσόρισμα άρχισε η αξιολόγηση όπως είχε προγραμματισθεί, με τα μικρά παιδιά γεννηθέντα από το 1999 και μεταγενέστερα να τρέχουν στα 2.000 μέτρα και τα μεγαλύτερα γεννηθέντα το 1998 στα 3.000 μέτρα.

Ακολούθησε σκληρός συναγωνισμός.


Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας :: Επίσκεψη Κας Δήμητρας Γιαννιού για αξιολόγηση Αθλητών - Αθλητριών 11-2-2012Mια μικρή έκπληξη υπήρξε στον τερματισμό όταν ο πρώτος που τερμάτισε με χρόνο 4.37" στα 2000 μέτρα (ήταν γεννηθής το έτος 2000) ακολουθούμενος από έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αθλητή με χρόνο 5.11" (γεννηθής το έτος 2003)

Ακολούθησαν τα μεγαλύτερα παιδιά που έτρεχαν στα 3000 μέτρα και τον Γιάννη Σ. να τερματίζει πρώτος ακολουθούμενος από τον Σταύρο Κ. και τους υπόλοιπους Αθλητές με μικρή διαφορά.

Σειρά πήρε η δεύτερη δοκιμασία με έλεγχο στα εργόμετρα που εκεί και πάλι ο Γιάννης Σ. με τους Σταύρο Κ, και Γιώργο Χ. έδειξαν την αξία τους ανεβάζοντας 40 κουπιές ανά λεπτό (5 περισσότερες από το όριο των 35 που είχε τεθεί).

Στο όλο πρόγραμμα αξιολόγησης πήραν μέρος περίπου 15 νέοι μικροί αθλητές και αθλήτριες που παρά το άγχος που είχαν (για πρώτη φορά έλαβαν μέρος σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός αξιολόγησης κωπηλασίας) έφεραν αξιόλογα αποτελέσματα.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιόλογη προσπάθειά τους και τους πολύ καλούς χρόνους που έφεραν παρά τις πολύ λίγες προπονήσεις που κάνουν εβδομαδιαίως λόγω των μαθημάτων τους, αλλα και των καιρικών συνθηκών που φέτος είναι απο τις χειρότερες που έχουν ζήσει.

Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας :: Επίσκεψη Κας Δήμητρας Γιαννιού για αξιολόγηση Αθλητών - Αθλητριών 11-2-2012Τα παιδιά που θα προκριθούν απο το παραπάνω τέστ αξιολόγησης θα κληθούν σε προ-εθνικό προπονητικό κοινόβιο τους καλοκαιρινούς μήνες του 2012, που θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στο έτος απο την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ)

Όλοι οι χρόνοι τερματισμού και τα εργομετρικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν συγκεντρωτικά μετά την επίσημη αναγγελία της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), που αναμένεται εντός της εβδομάδας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Ο έφορος Κωπηλασίας

Πηγή: nao-soudas.gr/rowing

Δεν υπάρχουν σχόλια: