Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Αφιέρωμα στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων στο καινούριο τεύχος του ICON Traveller



Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Ήπειρο, με επίκεντρο τα Γιάννενα και την γύρω περιοχή φιλοξενεί στο καινούριο του τεύχος το δημοφιλές ταξιδιωτικό περιοδικό ICON Traveller, γνωστό για τις έγκυρες προτάσεις του όσον αφορά τουριστικούς προορισμούς και θέρετρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.το πλαίσιο της προετοιμασίας του αφιερώματος βρέθηκε για αρκετές ημέρες στα Γιάννινα η διευθύντρια σύνταξης του ICON Τίτη Βελοπούλου, η οποία περιηγήθηκε στα Ζαγοροχώρια αλλά και μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου επισκέφθηκε αξιοθέατα, ντόπιες επιχειρήσεις και φυσικά ξενώνες και παραδοσιακά εστιατόρια και ταβέρνες.

Πέραν των ντόπιων προορισμών, το νέο τεύχος του ICON Traveller θα έχει και… άρωμα Κωπηλασίας, καθώς το περιοδικό στο εκτενές αφιέρωμά του στην πόλη μας επέλεξε να συμπεριλάβει και παρουσίαση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Ενός ιστορικού για την πόλη μας σωματείου, που από το 1954 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του ξεχωριστό «αποτύπωμα» στα ντόπια αθλητικά πράγματα, σε πανελλαδικό επίπεδο, αλλά και εκτός συνόρων της χώρας μας.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος στο Ν.Ο.Ι. η κ. Βελοπούλου επισκέφθηκε μαζί με την φωτογράφο της τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου στο Κάμπινγκ της Λιμνοπούλας. Εκεί η προπονήτρια του Ομίλου Ευγενία Μουτσίκα πρόσφερε στην αποστολή του ICON μία μοναδική βόλτα στην Παμβώτιδα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις προπονήσεις των αθλητών του Ν.Ο.Ι. και να τραβήξουν φωτογραφίες απ’ αυτές. Παράλληλα, συνομίλησαν με τους νεαρούς ολυμπιονίκες της Σιγκαπούρης Ελένη Διαμάντη και Αποστόλη Λαμπρίδη.

***
Το καινούριο τεύχος του Icon Traveller με το αφιέρωμα στα Γιάννενα κυκλοφορεί στα περίπτερα την Τρίτη, 29 Νοεμβρίου.

ΠΗΓΗ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: