Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πρώτη προπόνηση στην Κωνσταντινούπολη



Την πρώτη της προπόνηση στον Κεράτιο κόλπο έκανε η ελληνική οκτάκωπος όπου την Κυριακή το πρωί (10:00) θα αγωνιστεί κόντρα στην αντίστοιχη τουρκική στον 1ο αγώνα που διεξάγεται ανάμεσα στις δυο χώρες με την ονομασία "Two Nations Cup" .
Ένα αγώνα που γίνεται με σκοπό την διάδοση του αθλήματος στις δυο χώρες αλλά και την σύσφιξη των δυο εθνών σε αθλητικό επίπεδο.
Η ελληνική αποστολή έφτασε το πρωί της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη κι αφού εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενείται μετέβη στο σημείο του τερματισμού όπου ήταν προγραμματισμένη η επίσημη φωτογράφιση των δυο πληρωμάτων. Τους αθλητές υποδέχθηκε ο δήμαρχος της περιοχής ενώ όλοι μαζί στην συνέχεια φωτογραφήθηκαν δίπλα στο εντυπωσιακό έπαθλο που θα κερδίσει η ομάδα που θα επικρατήσει στον αγώνα των 3.100μ.
Επίσης πραγματοποιήθηκε και η τεχνική σύσκεψη με την κλήρωση να στέλνει την ελληνική ομάδα στην βορινή διαδρομή ενώ ανακοινώθηκε ότι κάθε 500μ θα υπάρχει σημαδούρα που θα αναγράφει τα υπολειπόμενα μέτρα του αγώνα.
Αύριο (Σάββατο) το μεσημέρι (12:00) η ελληνική αποστολή θα μεταβεί στο Φανάρι προκειμένου να επισκεφτεί  τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Στη συνέχεια θα κάνει την τελευταία της προπόνηση στον Κεράτιο κόλπο.
Παρακολουθήστε video από την παρουσία της ελληνικής ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, από το kopilasia.gr  

Two Nations Cup by kopilasiahellas

Two Nations Cup Rowing by kopilasiahellas

Δεν υπάρχουν σχόλια: