Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Έλαμψαν τα Κερκυραϊκά κουπιά στο Ιάσιο της Ρουμανίας

Κέρκυρα 17/09/2015
 Στο πάνθεον των Βαλκανιονικών και Παγκόσμιων Πρωταθλητών του Κωπηλατικού τμήματος του ΝΑΟΚ πέρασαν το προηγούμενο σαββατοκύριακο οι αθλητές μας Αρμενιάκος  Κωνσταντίνος και Δημουλής  Αλκίνοος στο Ιάσιο της Ρουμανίας στη λίμνη Ντόρομπαντ, οι οποίοι συνέχισαν στο δρόμο που άνοιξαν οι Δαφνής Αλέξανδρος, Χειμαριός  Βαγγέλης, Μάμαλου Δήμητρα  και Καλέντζης Σπύρος, προσθέτοντας το δεύτερο αυτό μετάλλιο αυξάνοντας τον αριθμό σε δέκα Βαλκανικά μετάλλια την τελευταία τετραετία.
Πιο συγκεκριμένα:
Το Σάββατο 12/09/15 αγωνίστηκαν στη δίκωπο άνευ εφήβων και κατέκτησαν την τέταρτη θέση κόντρα σε πληρώματα της Ρουμανίας Σερβίας και Τουρκίας οι οποίοι ήταν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων  στο Ρίο ντε Τζανέιρο.
Την Κυριακή αγωνίστηκαν στην οκτάκωπο εφήβων όπου και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ γρήγορη κούρσα με χρόνο Παγκοσμίου επιπέδου 5.49’’ !!!

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΑΟΚ συγχαίρουν τους αθλητές τους  για τη Διεθνή διάκριση τους  και τους εύχονται αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον . 

Δεν υπάρχουν σχόλια: