Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2015

Π.Π.Κ. Α.-Γ. 2015: Ροή αποτελεσμάτων 5ης ημέρας

Συνεχίζεται για 5η μέρα στη λίμνη Aiguebelette της Γαλλίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών. Η πρώτη ελληνική βάρκα που αγωνίστηκε ήταν το διπλό σκιφ ελ.β. των ανδρών, με τους Παναγιώτη Μαγδανή και Λευτέρη Κόνσολα, οι οποίοι δεν κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος αφού τερμάτισαν στην 6η θέση του ημιτελικού.
Έτσι, ο μικρός τελικός που θα συνεχίσουν αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα κρίνει ποια θα είναι τα πέντε, από τα έξι πληρώματα που θα αγωνιστούν, που θα πάρουν την πρόκριση για το Ρίο. Τα πληρώματα του μικρού τελικού είναι της Πολωνίας, της Ελβετίας, της Ελλάδας, της Αμερικής, της Ιρλανδίας και της Αυστρίας.

Στον μικρό τελικό και η τετράκωπος άνευ ανδρών, με τους Γιάννη Τσίλα, Διονύση Αγγελόπουλο, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Χρήστου, μετά την τέταρτη θέση που πήραν στον ημιτελικό πριν από λίγο. Πρώτοι ήταν οι Ιταλοί, δεύτεροι οι Βρετανοί και τρίτοι, παρά το βούλιαγμα που έκαναν λίγα μέτρα πριν τον τερματισμό, οι Καναδοί. Οι αντίπαλοι του ελληνικού πληρώματος στον μικρό τελικό θα είναι τα πληρώματα της Ρουμανίας, της Λευκορωσίας, της Ρωσίας, της Αμερικής και της Ισπανίας και ο στόχος όλων να αποφύγουν την τελευταία θέση για να πάρουν την πρόκριση στο Ρίο.


Πρώτος στον ημιτελικό Γ/Δ ο Σπύρος Γιάνναρος και αύριο, στις 18:15, θα διεκδικήσει μια θέση από την 13η έως την 18η στον τελικό Γ' του σκιφ ελ. βαρών.

Στην 2η θέση του ημιτελικού Γ/Δ τερμάτισε το ελαφρύ διπλό γυναικών, με τις Αμαλία Τσιάβου και Γεωργία Δημάκου. Το Σάββατο, στις 12:15, θα ολοκληρώσουν την παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στον 3ο τελικό για τις θέσεις 13-18.


Δεν υπάρχουν σχόλια: