Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2015

Π.Π.Κ. Α-Γ 2015: Ροή αποτελεσμάτων 4ης ημέρας

Τέταρτη ημέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας και η πρώτη ελληνική συμμετοχή, με τον Σπύρο Γιάνναρο στο σκιφ ελ.β., δεν κατάφερε να περάσει στον ημιτελικό. Ο Έλληνας πρωταθλητής ενώ ήταν δεύτερος μέχρι τα 1500μ, στα τελευταία 500μ έμεινε πίσω με αποτέλεσμα να τον προσπεράσουν οι αθλητές από την Ουγγαρία και την Πολωνία, οι οποίοι, μαζί με τον Σέρβο, πήραν την πρόκριση.

Στα δώδεκα καλύτερα πληρώματα του διπλού ελ.β. ανδρών και πολύ κοντά στην πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Ρίο, βρίσκονται οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας μετά την 3η θέση που κατέλαβαν στον προημιτελικό του αγωνίσματος. Μαζί τους προκρίθηκαν οι Νοτιοαφρικανοί που ήταν πρώτοι και οι Αμερικάνοι.

Για 79 μόλις εκατοστά του δευτερολέπτου έχασαν την πρόκριση στον ημιτελικό τα κορίτσια του διπλού σκιφ ελ.β., Αμαλία ΤΣιάβου και Γεωργία Δημάκου. Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες πάλεψαν σε όλη την κούρσα με τις Ρωσίδες και τις Αμερικανίδες αλλά, τελικά, έμειναν στην τέταρτη θέση με χρόνο 7:18.68. Την πρόκριση πήραν τα πληρώματα της Νότιας Αφρικής (7:14.22), της Ρωσίας (7:17.56) και της Αμερικής (7:17.89). 

Δεν κατάφερε να προκριθεί στη δωδεκάδα του Παγκοσμίου η ελαφριά τετράκωπος ανδρών με τους Στέφανο Ντούσκο, Σπύρο Αντώνη, Κώστα Βαρδάκα και Γιάννη Πέτρου. Το ελληνικό πλήρωμα κοντραρίστηκε μέχρι το τέλος με το Αυστριακό που, μαζί με τους Ιταλούς, πήραν τελικά την πρόκριση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: