Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Π.Π.Κ.Ε.-Ν. 2015: Η ώρα των τελικών


Ημέρα τελικών Α και Β η σημερινή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξάγεται στο Ρίο της Βραζιλίας και όλα τα ελληνικά πληρώματα θα βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης των τελικών Α, με στόχο το βάθρο.

Πρώτη αγωνίζεται η Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ) στο σκιφ νεανίδων και, σύμφωνα με την ως τώρα πορεία της, είναι το μεγάλο φαβορί για το χρυσό. Ο αγώνας της ξεκινά στις 15:43 ώρα Ελλάδας, με αντιπάλους την Georgieva Desislava από την Βουλγαρία (γνωστή μας από τους Διεθνείς αγώνες του Ν.Ο.Θ. και του Ν.Ο.Γ.), Bohn Alicia (Γερμανία), Keijser Marieke (Ολλανδία), Liu Xiaoman (Κίνα) και Maregotto Asia (Ιταλία)
JW1x (33) Final A BUL GER GRE NED CHN ITA

Επόμενος τελικός ελληνικού ενδιαφέροντος, στις 16:09, αυτός της δικώπου εφήβων με τους Γιώργο Παπασακελαρίου (ΟΕΑΝΑΒ) και Κώστα Μάντζιο (ΝΟΙ) και αντιπάλους τους τα πληρώματα από Ν. Αφρική, Δανία, Γερμανία, Ρουμανία και Τσεχία.
JM2- (36) Final A RSA DEN GER ROU GRE CZE

Και η τελευταία ελληνική συμμετοχή, στις 17:14, η τετράκωπος εφήβων με τους Σπύρο Αντώνη (ΝΟΙ), Κώστα Βαρδάκα (ΝΟΙ), Γιάννη Καλανδαρίδη (ΟΕΑΝΑΒ) και Νίκο Βλάχο (ΝΟΙ), οι οποίοι στο δρόμο για το βάθρο θα αντιμετωπίσουν τα πληρώματα από Ισπανία, Μ. Βρετανία, Ρουμανία, Γερμανία και ΗΠΑ.
JM4- (39) Final A ESP GBR ROU GER GRE USA

Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλημερα! υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση σε κάποια ιστοσελίδα; ευχαριστώ.

Unknown είπε...

Απ' όσο ξέρω όχι. Μόνο με to Live Tracker της FISA http://www.worldrowing.com/events/2015-world-rowing-junior-championships/#/race-ROMJ12102

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

WorldRowing • 2 days ago
We have live race tracker and commentary, but no video.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστω