Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

2 Αθλητές του Ν.Α.Ο.Κέρκυρας στο Βαλκανικό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                           Κέρκυρα 31/08/2015

Αυλαία Πρόκρισης για την Εθνική 

Εντυπωσιακή αυλαία για τους Κωπηλάτες του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας στους αγώνες των προκρίσεων για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στην Καστοριά στις 29/08/2015. Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με 8 αθλητές που κατάφερε να προκριθούν οι Πρωταθλητές Ελλάδος στη δίκωπο των εφήβων, Αρμενιάκος Κωνσταντίνος και Δημουλής Αλκίνοος κατακτώντας την 1η Θέση και παράλληλα να πάρουν το εισιτήριο για να συμμετάσχουν στη δίκωπο εφήβων και στη οκτάκωπο εφήβων, με την Εθνική Ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 12-13/09/2015 στο Ιάσιο της Ρουμανίας.
Οι υπόλοιποι αθλητές, Τόμπρος Ανδρέας, Ατσοπάρδης Παύλος, Γραμμένος Σπύρος, Σουβλάκης Γιάννης, Γεωργοτάς Γιώργος και Βλαχοπούλου Αναστασία, διεκδίκησαν με αξιώσεις την πρόκρισή τους,  αλλά δεν μπόρεσαν να τα καταφέρουν στις λεπτομέρειες. Κέρδισαν όμως σε εμπειρία και βελτίωσαν την αγωνιστική τους διάθεση, που θα τους χρησιμευόσουν στη συνέχεια της αθλητικής τους πορείας.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΝΑΟΚ δίνουν πολλά συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές για αυτή τους την επιτυχία και τους εύχονται παράλληλα καλή επιτυχία στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;;

Unknown είπε...

Προπονητικό κοινόβιο Βαλκανικής ομάδας 6-9 Σεπτεμβρίου 2015
http://greekrowers.blogspot.gr/2015/08/6-9-2015.html