Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

«Πάμε για την 11άδα»Έχει πάει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γαλλίας έχοντας κατακτήσει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Κ23, αυτό όμως δεν μετριάζει το άγχος και την αγωνία που έχει η Αμαλία Τσιάβου για την νέα μεγάλη πρόκληση που ανοίγεται μπροστά της.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Η Γιαννιώτισα κωπηλάτρια θα ξεκινήσει σε λίγα 24ωρα την προσπάθεια της, αυτή τη φορά όχι μόνη της αλλά μαζί με τη Γεωργία Δημάκου, στο στίβο του Ογκεμπελέτ της Γαλλίας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών. Πέρα όμως από την καλύτερη δυνατή κατάταξη στον κόσμο το μεγάλο στοίχημα όλων ακούει στο όνομα Ολυμπιακοί Αγώνες. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι η πρώτη διοργάνωση που δίνει πρόκριση για το Ρίο και αυτός είναι και ο στόχος όλων που αναμφισβήτητα μπορούν να τον πετύχουν και να διώξουν από πολύ νωρίς αυτό το άγχος από πάνω τους και να έχουν ένα χρόνο μπροστά τους να ετοιμαστούν για το μεγάλο ραντεβού.
«Στοχεύουμε σε μια θέση στην πρώτη 11άδα για να πάρουμε την πρόκριση. Από κει και πέρα ότι καλύτερο έρθει θα είναι καλοδεχούμενο. Έχουμε προσπαθήσει τα μέγιστα και ελπίζω οι κόποι μας να ανταμειφθούν. Το πιο καθοριστικό στον αγώνα μας θα είναι πόσο συγκεντρωμένες θα είμαστε σε αυτό που κάνουμε» δήλωσε στο Sportsfeed η Τσιάβου που ήδη βρίσκεται στη Γαλλία.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: