Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Στο Ρίο για μετάλλια



Να γίνουν οι πρώτοι αθλητές (και αθλήτριες) της Ελλάδα που θα κερδίσουν μετάλλια στο Ρίο θέλουν τα μέλη της Εθνική ομάδας κωπηλασίας εφήβων, νεανίδων.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Μετά από μια κουραστική διαδρομή, όπως είναι άλλωστε και όλα τα υπερατλαντικά ταξίδια, Σοφία Ασουμανάκη, Γιώργος Παπασακελλαρίου, Κωνσταντίνος Μάντζιος, Σπύρος Αντώνης, Κωνσταντίνος Βαρδάκας, Γιάννης Καλανδαρίδης και Νίκος Βλάχος βρίσκονται πλέον στο Ρίο ντε Τζανέιρο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Βραζιλίας από 5 έως 9 Αυγούστου.
Η εικόνα που συνάντησαν οι αθλητές μας φτάνοντας εκεί ήταν σαν βγαλμένη από ταινία με όλους τους κατοίκους να κυκλοφορούν συνέχεια με τα μαγιό καθώς έχει πολύ ζέστη και υγρασία και μόνο όταν πέφτει το βραδάκι βγαίνει μια ελαφριά ψυχρούλα. Ο στίβος που θα γίνουν οι αγώνες βρίσκεται μέσα στην πόλη και είναι πάρα πολύ καλός παρόλο που την πρώτη μέρα της παραμονής της ελληνικής αποστολής στο Ρίο δεν είχε πολύ καλό καιρό καθώς φυσούσε πλάγιος άνεμος που δυσκολεύει τις προσπάθειες των αθλητών.
Και τα τρία πληρώματα όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζονται για αυτή τη διοργάνωση με στόχο όχι απλά μια καλή παρουσία αλλά να βρίσκονται στα μετάλλια.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: