Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015

Πανέτοιμοι για τον τελικό
Ραντεβού με το μετάλλιο έδωσαν οι Στέφανος Ντούσκος και Γιάννης Πέτρου για το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:45.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Το δίδυμο της δικώπου ελαφρών βαρών αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η θέληση μπορεί να σε στείλει ψηλά θέλει να συνεχίσει την παράδοση των επιτυχιών που έχει η Ελλάδα στα παγκόσμια πρωταθλήματα K23 και για ακόμα μια διοργάνωση ελληνικό πλήρωμα να ανέβει στο βάθρο.
Μπορεί να βρίσκονται μαζί στη βάρκα του διπλού μόλις μια εβδομάδα ωστόσο η «καλή χημεία μέσα και έξω από την βάρκα είναι αυτή που μας βοηθάει και προχωράμε» εξομολογείται στο Sportsfeed από τη γειτονική Βουλγαρία ο Στέφανος Ντούσκος για να συμπληρώσει ο έτερος της βάρκας Γιάννης Πέτρου ότι «η σκληρή προπόνηση που κάναμε όλη τη χρονιά και το ότι το θέλαμε πάρα πολύ ήταν αυτό που μας έφτασε μέχρι τον τελικό».
Είναι νωρίς για πανηγύρια και ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων το γνωρίζει πολύ καλά. «Μόλις τελείωσε ο ημιτελικός απλά το πανηγυρίσαμε. Τα επόμενα θα τα σκεφτούμε από αύριο…» μας είπε ο Ντούσκος ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία για τον τελικό του Σαββάτου. «Η μέχρι τώρα πορεία μας έχει δείξει πως όλα πάνε καλά. Με τον Γιάννη είμαστε ευχαριστημένοι για τις εμφανίσεις μας και νιώθουμε μέρα με την μέρα πιο έτοιμοι για να κατακτήσουμε την καλύτερη δυνατή θέση στον τελικό».
Σε αυτό συμφωνεί και ο αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης. «Θα είμαστε ευχαριστημένοι αν κάνουμε καλή κούρσα από εκεί και μετά το αποτέλεσμα θα έρθει από μόνο του και είμαι σίγουρος ότι άμα τα πάμε καλά τα αποτελέσματα θα είναι και αυτό καλό».
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: