Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Όμιλος Ερετών: Διασυλλογικοί αγώνες Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 - Πειραιάς



Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν από τον Όμιλο Ερετών την Κυριακή 31 Μαΐου στο Φαληρικό όρμο οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας 2015 –Πειραιάς». Στους αγώνες συμμετείχαν δέκα κωπηλατικά σωματεία και ανεξάρτητα πληρώματα με περίπου εκατό αθλητές. Αναλυτικά συμμετείχαν ο Όμιλος Ερετών, ο Ολυμπιακός (Ο.Σ.Φ.Π.), ο Κωπηλατικός Όμιλος Ελλάδος, η Ε.Ν.Ο.Αιγυπτιωτών, η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος, ο Ν.Α.Ο.Σαλαμίνας, ο Αίολος Μυτιλήνης, ο Ν.Ο.Κατερίνης και η Μ.Α.Κ.Κ..

Αν και ο νότιος άνεμος που φυσούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στους αγώνες της ανοικτής θάλασσας, δεν ήταν σύμμαχοι στους κωπηλάτες, παρόλα αυτά οι αθλητές καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα θέαμα υψηλού αγωνιστικού επιπέδου.

Η γιορτή της κωπηλασίας ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Ερετών, του αρχαιότερου αθλητικού σωματείου στα Βαλκάνια, με την παρουσία πολλών φίλων του Ομίλου Ερετών και της κωπηλασίας. Ο πρόεδρος απηύθυνε χαιρετισμό του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού κου Θεόδωρου Δρίτσα, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί.

Στην απονομή των μεταλλίων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά κος Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής Πειραιά κος Κώστας Κατσαφάδος, ο Ολυμπιονίκης και πρώην βουλευτής κος Πύρρος Δήμας, ο Αντιπλοίαρχος του Λιμενικού Σώματος κος Χρήστος Κουβάτσος, ο διευθυντής διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς κος Δημήτριος Σπύρου, η πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος κα Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Ανδριανός Μιχάλαρος, το μέλος του Δ.Σ του Επαγγελματικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κος Σπυρίδωνας Λιόλιος, ο Ολυμπιονίκης της Κωπηλασίας Βασίλης Πολύμερος ο οποίος αγωνίστηκε στους αγώνες με τα «χρώματα» του λιμενικού, ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ κος Αντώνης Αργυρίου και ο ταμίας της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ και μέλος μας κος Γεώργιος Μουτσάτσος καθώς και οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων κωπηλατικών σωματείων.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Ερετών κος Χαράλαμπος Μπακιρτζής και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν θερμά τα αθλητικά σωματεία για την συμμετοχή τους στους αγώνες και τους επίσημους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε εδώ (Αποτελέσματα). Για να δείτε τις απονομές επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο Πειραιάς Κανάλι 1 - Web TV.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΜΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ