Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

1οι Μεσογειακοί Αγώνες Παραλίας "Pescara 2015"

mediterranean_beach_games_2015
Η πόλη που το 2009 φιλοξένησε τους Μεσογειακούς Αγώνες θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι το επίκεντρο των αθλημάτων παραλίας. Συγκεκριμένα, από τις 28 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2015, στην Πεσκάρα, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα αθλημάτων παραλίας, διοργάνωση που θα αποτελέσει τον προπομπό για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παρακάτω αθλήματα: Κωπηλασία παραλίας σπριντ, χάντμπολ στην άμμο, ποδόσφαιρο στην άμμο, τένις στην άμμο, βόλεϊ στην άμμο, πάλη στην άμμο, Κάνοε θαλάσσης,  τεχνική κολύμβηση, κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας, θαλάσσιο σκι και Aquathlon (τρέξιμο-κολύμπι-τρέξιμο).
Όσον αφορά την κωπηλασία, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους συγκεκριμένους αγώνες θα προκύψει από Αγώνα Επιλογής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη. (Προσοχή! Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν μέσω των σωματείων σας, το αργότερο μέχρι αύριο, Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015). 
Να σημειώσουμε ότι, όλα τα έξοδα της αποστολής, δηλαδή μετακίνηση, διατροφή, διαμονή από την ημέρα αναχώρησης από το "Ελ. Βενιζέλος" και έως την ημέρα επιστροφής στην Αθήνα, θα καλυφθούν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Περισσότερες πληροφορίες στο site των αγώνων www.pescara2015.it


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τελευταια στιγμη , για να πανε τα δικα μας τα παιδια...μπουαχαχαχαχα