Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

Βελτίωση στην τεχνική

By Sportsfeed


Ένα από τα πλέον υποσχόμενα πληρώματα της Εθνικής ομάδας της κωπηλασίας, είναι αυτό του διπλού σκιφ γυναιακών με την Κατερίνα Νικολαΐδου και τη Σοφία Ασουμανάκη.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Η μία κορυφαία αθλήτρια της κωπηλασίας (και όχι μόνο) τα τελευταία χρόνια και η πλεόν ανερχόμενη αποτελούν την επιλογή του Τζιάνι Ποστιλιόνε σε μια από τις Ολυμπιακές κατηγορίες που η Ελλάδα διεκδικεί πρόκριση στους Ολυμπιακούς.
Μια πρώτη εικόνα σε διεθνές επίπεδο και πιο ασφαλή συμπεράσματα για τα ελληνικά πληρώματα θα μπορούν να βγουν μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στο Πόζναν στο τέλος του επόμενου μήνα.
Στο δρόμο για την Πολωνία οι Έλληνες αθλητές βρίσκονται αυτό το διάστημα σε ένα ακόμα κοινόβιο προετοιμασίας υπο τις οδηγίες του Ποστιλιόνε. Η Κατερίνα Νικολαϊδου εμφανίζεται αισιόδοξη για… πείραμα του Ναπολιτάνου. «Μόλις τελειωσε η πρώτη εβδομάδα από τις τέσσερις που έχουμε για την προετοιμασία μας πριν το ευρωπαϊκό πρωταθλημα στη Πολωνια. Μέχρι στιγμής ολα πηγαίνουν καλά. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια βασικά πράγματα πάνω στην τεχνική με τη Σοφία (Ασουμανάκη) στη βάρκα. Ελπίζω και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα» δήλωσε στο Sportsfeed η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: