Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Η τύχη της πρωτάρας

By Sportsfeed


Όταν η εμπειρία αναμειγνύεται με τον ενθουσιασμό τότε ο συνδυασμός μπορεί να αποδειχτεί πολύ θετικός. Λίγες μέρες πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η πρωτάρα Ασουμανάκη δηλώνει τυχερή που θα είναι στην ίδια βάρκα με την Νικολαΐδου.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Στο ευρωπαϊκό της Πολωνίας η νεαρή πρωταθλήτρια του ΕΝΟΑ θα πάρει το βάπτισμα του πυρός σε μεγάλες διοργανώσεις και όπως δηλώνει στο Sportsfeed η Σοφία Ασουμανάκη, νιώθει πολύ τυχερή που θα είναι στην ίδια βάρκα με Νικολαΐδου. «Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα αγωνιστώ και το να είσαι μαζί με ένα πολύ πιο έμπειρο αθλητή βοηθάει πολύ στην ψυχολογία. Νιώθω πολύ τυχερή που θα είμαι στην ίδια βάρκα με την Κατερίνα γιατί να μην ξεχνάμε ότι είναι δυο συνεχόμενες χρονιές καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς στην Ελλάδα και σίγουρα το ότι θα αγωνίζομαι μαζί της μου δίνει πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη παρ’ όλο που είμαστε ένα πολύ φρέσκο και καινούργιο πλήρωμα».
Εμπειρία, δύναμη, ενθουσιασμός και πολύ δουλειά φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο έτοιμο να φέρει στην Ελλάδα νέες επιτυχίες. «Μέσα στο σκάφος εκτός από τους προπονητές η Κατερίνα αρκετές φορές με βοηθάει στην τεχνική αλλά και ψυχολογικά, με στηρίζει σαν πιο έμπειρη αθλήτρια, σε κάθε προπόνηση μαθαίνω και κάτι καινούργιο. Τα στοιχεία που μας έχουν δέσει σαν πλήρωμα είναι από την πλευρά της η Κατερίνα είναι πολύ δυνατή σαν κωπηλάτρια, έχει στην πλάτη της πάρα πολλές κούρσες σε πολύ υψηλό επίπεδο και πολλά μετάλλια σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εγώ από την πλευρά μου θέλω πάρα πολύ να πάρω μέρος σε μεγάλους αγώνες και να διακριθώ και έτσι δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά και συντονισμένα για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: