Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Ο… πόλεμος των κουπιών

By Sportsfeed


Η Εθνική ομάδα της κωπηλασίας χτίζεται κάθε μέρα βήμα βήμα στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με τους καλύτερους Έλληνες αθλητές να διεκδικούν θέση στα Ολυμπιακά πληρώματα.

της Σεβαστής Βρακατσέλη

Ο Τζιάνι Ποστιλιόνι ακολουθεί το πλάνο που έχει καταστρώσει και παρόλο που το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόζναν πλησιάζει (29 Μαΐου) τα πληρώματα που θα αγωνιστούν σε αυτό δεν είναι ακόμα γνωστά κάτι που αυξάνει τον ανταγωνισμό όπως παραδέχεται και ο αθλητής του ΕΝΟΑ Σπύρος Γιάνναρος στο Sportfeed. «Υπάρχει μεγάλη πίεση και ψυχολογική και σωματική. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τα πληρώματα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το ευτυχές είναι ότι είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και ελπίζω να παραμείνω έτσι έως το τέλος του χρόνου για να είμαι στα πλάνα του ομοσπονδιακού μας προπονητή για το διπλό γιατί αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος, οι Ολυμπιακοί αγώνες το 2016» τόνισε ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του τετραπλού σκιφ ελαφρών βαρών. Ο πολύ μεγάλος ανταγωνισμός που υπάρχει ανεβαζει το επίπεδο της Εθικής, όμως η διαδικασία όπως δηλώνει και ο Γιάνναρος είναι ιδιαίτερα ψυχοφθόρα. «Είμαστε 6 άτομα για 2 θέσεις και αυτό θα πάει έτσι μέχρι να πάρει την οριστική απόφαση. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ έντονος. Πέρα από τις προκρίσεις που είναι αγώνας και μας βλέπει ατομικά κάθε έναν, δοκιμαζόμαστε κάθε μέρα στην προπόνηση το οποίο είναι πολύ ψυχοφθόρο γιατί κάποια μέρα μπορεί να είμαι σε καλή κατάσταση».
Η προετοιμασία της Εθνικής στο κοινόβιο θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος του μήνα, όταν και θα ανακοινωθεί η ομάδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τον Ποστιλιόνε να έχει επικεντρωθεί σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: