Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Ε.Π.Κ. 2015: Διαρκής ροή αποτελεσμάτων (1η ημέρα)

Επαναληπτικοί
Στην τελευταία ελληνική συμμετοχή στην πρώτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας 2015, ο  Λευτέρης Κόνσολας δεν κατάφερε να βρεθεί στους τρεις πρώτους του επαναληπτικού του σκιφ ανδρών και έτσι, στη συνέχεια, θα διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στην 13η και 20η της τελικής κατάταξης.


Και το διπλό ελ.β. γυναικών με τις Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου πέρασε στον ημιτελικό, μετά την πρωτιά τους στον επαναληπτικό.


Την πρόκριση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελ.β. ανδρών εξασφάλισαν οι Γιάνναρος, Ντούσκος, μετά την δεύτερη θέση που πήραν στον επαναληπτικό.


Στην τέταρτη θέση του επαναληπτικού έμεινε η Εμμανουηλίδου με αποτέλεσμα να τελειώσει τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό καταλαμβάνοντας τελικά την 13η θέση.


Στην πρώτη θέση του επαναληπτικού ο Μαγδανής και έτσι, αύριο, θα αγωνιστεί σε έναν από τους δύο ημιτελικούς του σκιφ ελ.β. ανδρών. Ο χρόνος του 7:03:64.


Προκριματικοί
Τρίτοι και οι Γιώργος Κόνσολας και Γιάννης Πέτρου στην ελαφριά δίκωπο και συνέχεια και γι αυτούς στον επαναληπτικό.


Τρίτος ο Λευτέρης Κόνσολας στο σκιφ ανδρών και επαναληπτικός για τη συνέχεια.


Δεύτερη θέση και πρόκριση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ γυναικών για τις Νικολαΐδου και Ασουμανάκη, με χρόνο 6:55:39


Πρώτη θέση και απευθείας πρόκριση στον τελικό για την τετράκωπο ανδρών με τους Τσίλη, Αγγελόπουλο, Τζιάλλα και Χρήστου. Ο χρόνος τους 6:00:37.


Στην τέταρτη θέση το διπλό των γυναικών ελ.β. με τις Γεωργία Δημάκου και Αμαλία Τσιάβου με χρόνο 7:06:93. Θα προσπαθήσουν για πρόκριση στον ημιτελικό στον απογευματινό επαναληπτικό.


Τέταρτοι οι Γιάνναρος - Ντούσκος στον προκριματικό του διπλού σκφ ελ.β. ανδρών με χρόνο 6:41:16
Συνέχεια στον επαναληπτικό.


Στην πέμπτη θέση του σκιφ ελ.β. γυναικών η Εμμανουηλίδου με χρόνο 8:06:54. Θα συνεχίσει στον επαναληπτικό.
 Στην ίδια σειρά έτρεχε και η Κύπρια Άννα Ιωάννου η οποία τερμάτισε στη τρίτη θέση και προκρίθηκε στον ημιτελικό.



Με την προκριματικό του σκιφ ανδρών ελ.β. ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις των ελληνικών πληρωμάτων. Ο Μαγδανής τερμάτισε τέταρτος στη σειρά του με χρόνο 7:17:37 και θα έχει μια δεύτερη ευκαιρία, για πρόκριση στον ημιτελικό, στον απογευματινό επαναληπτικό.































Δεν υπάρχουν σχόλια: