Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Έξι επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. σε διεθνή Ρεγκάτα στην Ιταλία!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έξι επίλεκτα «κουπιά» του Ν.Ο.Ι. σε διεθνή Ρεγκάτα στην Ιταλία!
Θα περάσουν το πρώτο μεγάλο τεστ ενόψει μιας κρίσιμης αγωνιστικής χρονιάς

Δεν θα γιορτάσουν το Πάσχα φέτος με τις οικογένειές τους έξι Πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, καθώς μέσα στις γιορτές έχουν την πρώτη τους φετινή διεθνή αγωνιστική υποχρέωση!
Ο λόγος για την Ρεγκάτα του Πιεντιλούκο Ιταλίας «Paolo d’Aloja» που θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή του Πάσχα στην ομώνυμη λίμνη της Ιταλίας. Σ’ αυτήν η ελληνική Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας θα συμμετάσχει με 19 επίλεκτους αθλητές, οι οποίοι θα έχουν έτσι την ευκαιρία να τεστάρουν τις δυνάμεις τους συναγωνιζόμενοι πληρώματα από συνολικά 25 χώρες ενόψει τον πολύ μεγάλων προκλήσεων της φετινής χρονιάς, μέσα στην οποία θα δοθούν τα πρώτα «εισιτήρια» για την Ολυμπιάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
Εκ μέρους του Ν.Ο.Ι. λοιπόν στη Ρεγκάτα θα αγωνιστούν οι τέταρτοι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας και οι Πρωταθλητές Στέφανος Ντούσκος, Αμαλία Τσιάβου, Κατερίνα Ζέρβα, καθώς και ο νεαρός Κωνσταντίνος Βαρδάκας, απ’ τα ελπιδοφόρα «κουπιά» του Ομίλου, που θα τρέξει πρώτη φορά σε μια τέτοια διεθνή διοργάνωση!
Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΄΄ΣΟΦΟΙ΄΄ ΤΟΥ ΝΟΙ .ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ .ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Αποτελεσματα συμμετοχες φωτογραφιες και πληρωματα για τους αγωνες στο πιεντιλουκο ποτε θα μαθουμε greek rowers????

Ανώνυμος είπε...

Αποτελεσματα συμμετοχες φωτογραφιες και πληρωματα για τους αγωνες στο πιεντιλουκο ποτε θα μαθουμε greek rowers????