Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Η ΕΚΟΦΝΣ βράβευσε τον Ν.Ο.Ι. και τα κορυφαία «κουπιά» του!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΚΟΦΝΣ βράβευσε τον Ν.Ο.Ι. και τα κορυφαία «κουπιά» του!

Τα κορυφαία «κουπιά» του 2014 βράβευσε η ελληνική Ομοσπονδία Κωπηλασίας στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή της, που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και από αυτήν δεν έλειψε το Γιαννιώτικο «χρώμα»!
Στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων απονεμήθηκαν κι επίσημα τα δύο κορυφαία κύπελλα της περασμένης χρονιάς, αυτό του Πρωταθλητή και Πολυνίκη ομίλου της χώρας μας, ενώ για τις διακρίσεις τους πέρυσι στους διεθνείς κωπηλατικούς στίβους τιμήθηκαν συνολικά επτά κορυφαίοι αθλητές του.
Τα δύο κύπελλα παρέλαβε για λογαριασμό του Ομίλου ο Γιαννιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία εκ μέρους της Διοίκησης του Ν.Ο.Ι., κάλεσε στο βήμα όλους τους παρόντες Γιαννιώτες πρωταθλητές και τους παρέδωσε τα κύπελλα, τονίζοντας ότι «χάρη στα παιδιά αυτά ο Όμιλος βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της ελληνικής Κωπηλασίας»!
Για τις διεθνείς επιτυχίες τους στα περσινά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα βραβεύθηκαν από την ΕΚΟΦΝΣ οι Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης, Αποστόλης Λαμπρίδης, Νίκος Βλάχος, Στέφανος Ντούσκος, Κατερίνα Ζέρβα και Αμαλία Τσιάβου.

***
Πρωτιές και μετάλλια για τον Ν.Ο.Ι. στους σχολικούς αγώνες Στίβου!
Δυναμικό αγωνιστικό «παρών» δίνει σε τακτική βάση ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων και εκτός νερού! Αυτή τη φορά σχεδόν 20 νεαροί αθλητές του έτρεξαν στους σχολικούς αγώνες Στίβου τους οποίους διεξήγαγε το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ιωαννίνων στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες».
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. απέδειξαν για μία φορά ακόμη ότι βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση χάρη στις συστηματικές προπονήσεις που κάνουν σε καθημερινή βάση στον Όμιλο, κατακτώντας πρωτιές και μετάλλια σε αγωνίσματα όπως η σφαίρα, τα 1.500 και τα 3.000 μ. τρέξιμο. Παρών στους αγώνες, πλην των προπονητών, ήταν και ο Έφορος Κωπηλασίας του Ομίλου Κώστας Νταλαμάγκας, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις επιδόσεις των αθλητών.
Πιο αναλυτικά, στους σχολικούς αγώνες έλαβαν μέρος οι εξής κωπηλάτες: Σεμπάστιαν Καλουιάν, Άρης Γραμμενιάτης, Κατερίνα Βλάχου, Πετρούλα Τσιάβου, Παρασκευή Παίδαρου, Γιώργος Γραμμενιάτης, Αλέξανδρος Μπούγιας, Λεωνίδας Γούνης, Βασίλης Ζέρβας, Αλέξανδρος Μαμακής, Βασίλης Σαράτσης, Κων/νος Μουλάς, Δημήτρης Μπουκουβάλας, Νικολίνα Παίδαρου, Ναπολέων Μήτσης, Γιώργος Κολιός και Αριάδνη Μήτση.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

1 σχόλιο:

ΖΩΗΣ ΔΗΜ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,,,ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ν.Ο.Ι ΔΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙ .ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ .ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΕΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ....