Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Επτά υποτροφίες από το Ίδρυμα Λεβέντη


/

Ξεχωριστή τιμή για την ελληνική κωπηλασία από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη. Επτά πρωταθλητές μας επιλέχθηκαν να συμπεριληφθούν στους 33 συνολικά αθλητές κι αθλήτριες από όλα τα αθλήματα που θα λάβουν φέτος τις Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας .

Ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με γνώμονα την προαγωγή του Ολυμπιακού Ιδεώδους που αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Τα τελευταία 15 χρόνια, πάνω από 400 υποτροφίες προσέφεραν τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο, να αφοσιωθούν απρόσκοπτα στην προετοιμασία για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, υπογραμμίζοντας την έμπρακτη στήριξη του Ιδρύματος στους νέους και στον ελληνικό αθλητισμό.

Φέτος μέρος της προσπάθειας αυτής είναι οι πρωταθλητές μας: Σοφία Ασουμανάκη, Κατερίνα Ζέρβα, Αθηνά Αγγελοπούλου, Γιώργος Παπασακελαρίου, Νίκος Βλάχος, Γιάννης Πέτρου και Στέφανος Ντούσκος

Η τελετή απονομής των 33 υποτροφιών έγινε σε μια λαμπρή τελετή την περασμένη Τετάρτη στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής παρουσία πλήθους κόσμου. Την ΕΚΟΦΝΣ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς και ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Μωυσίδης.

Συγχαρητήρια στο Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη που μένει πιστό στις δράσεις του μέσα σε τόσο χαλεπούς καιρούς.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: