Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Παραιτήθηκε η Α. Τολιοπούλου από το Δ.Σ. του Ν.Ο.Κατερίνης

Με επιστολή που έστειλε η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Κατερίνης κ. Αναστασία Τολιοπούλου προς το Δ.Σ. του Ομίλου στις 27 Φεβρουαρίου και που εχθές κοινοποίησε στα μέσα ενημέρωσης, υπέβαλλε την παραίτησή της από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Οι λόγοι της παραίτησης περιγράφονται στην επιστολή της που ακολουθεί.

Κατερίνη 27/02/2015
Προς τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο. Κατερίνης

Αγαπητά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης,
Λαμβάνοντας υπόψη, τη μη έγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του έτους 2014 από την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε στις 18/01/2015, καθώς και την αυτονόητη πλέον άρση της εμπιστοσύνης προς το Δ.Σ. από τα μέλη του Ομίλου, σας υποβάλλω την παραίτηση μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η παραίτηση μου θεωρείται οριστική και αμετάκλητη και πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό προς την τήρηση του Καταστατικού του σωματείου «Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης».

                                                                              Με εκτίμηση
                                                                             Τουλιοπούλου Αναστασία

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ;ΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΟΦΝΣ ΤΟΝ ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟ 80 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΦΡΙΞΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΚΑΤ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Όταν δεν εγκρίνεται ο διοικητικός και ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ απόλογισμός τί γίνεται; Υπάρχουν νομικές κυρώσεις; Γίνεται οικονομικός έλεγχος; Πέφτει η Διοίκηση; Ξέρει κανείς;

Unknown είπε...

Το παρακάτω απόσπασμα είναι αντιγραφή από το καταστατικό της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ.
Άρθρο 35ο
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Δ.Σ.
.....
ε) Καταρτίζει τους ετήσιους ισολογισμούς και απολογισμούς διοίκησης και, με προηγούμενο έλεγχο από την Ελεγκτική Επιτροπή, υποβάλλει αυτούς στη Γ.Σ. για την έγκριση τους. Τους ισολογισμούς συνοδεύει έγγραφη λογοδοσία για τη γενική δράση του Δ.Σ.. Σε περίπτωση μη έγκρισης του Διοικητικού Απολογισμού το Δ.Σ. είναι υποχρεωμένο να συγκαλέσει εντός μηνός Γ.Σ. για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Σε περίπτωση μη έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού από τη Γενική Συνέλευση, τα μέλη του Δ.Σ. δεν απαλλάσσονται των προσωπικών τους ευθυνών.

Ανώνυμος είπε...

TON EFAGE TON MELETLIDI I SISI KI O KARIOTHS OPOS FAGANE KAI TON KALYTERO PROEDRO POU EIXE POTE O NOKAT TON GIOTI
PES KI ESY SISI TO EXETE KANEI