Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

5+1 Νέα πρόσωπα στο κοινόβιο


Με πέντε νέα πρόσωπα και την επιστροφή της Κατερίνας Νικολαΐδου, η οποία απουσίαζε για προσωπικούς λόγους, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας εν όψει των αγώνων στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας την Μ. Εβδομάδα. Οι νέοι αθλητές που κλήθηκαν στο κοινόβιο μετά τον 2ο αγώνα αξιολόγησης είναι οι: Αντώνης Σπύρος (ΝΟΙ), Βαρδάκας Κων/νος (ΝΟΙ), Κούκουρας Μιχάλης (ΟΕ), Καραμήτρος Θωμάς (ΝΟΚΑΤ) και Αθανασίου Χαριζάνης (ΝΟΘ).

 Ο Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Σάκης Αθανασιάδης σε δήλωσή του στο sportsfeed, σχετικά με τον 2ο αγώνα αξιολόγησης και τις νέες κλήσεις, είπε:
«Παρόλο που είχαμε αμφιβολίες αν θα επιτρέψει ο καιρός, τελικά οι δοκιμασίες βγήκαν καλά. Δεν είχαμε ιδιαίτερες εκπλήξεις από τους αθλητές. Πήραμε στο κοινόβιο ξανά έξι άτομα. Καταρχήν επανήλθε η Κατερίνα Νικολαΐδου, που δεν είχε έρθει την προηγούμενη εβδομάδα για κάποιους προσωπικούς της λόγους και πήραμε πέντε αθλητές κάτω των 23 ετών» και εξήγησε το σκεπτικό: «Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία ελαφριά βάρκα κάτω των 23 ετών. Οι τρεις είναι κάτω των 23 και οι δύο είναι έφηβοι. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία βάρκα και αν τυχόν είναι γρήγοροι να διεκδικήσουμε την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23.Η επιλογή των αθλητών έγινε μέσα από τις δοκιμασίες λόγω της καλής τους εμφάνισης. Η Εθνική ομάδα έχει δείξει ότι είναι ανοιχτή σε τέτοιου είδους προκλήσεις και είναι στο χέρι των αθλητών να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: