Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο Ν.Ο.Ι. με 20 επίλεκτους στον Σχινιά για τον δεύτερο Αγώνα αξιολόγησης

                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ν.Ο.Ι. με 20 επίλεκτους στον Σχινιά για τον δεύτερο Αγώνα αξιολόγησης
Θα δοκιμαστούν με στόχο το «εισιτήριο» για την Εθνική Κωπηλασίας

Καθώς πλησιάζει η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Κωπηλασία, η Ελληνική Ομοσπονδία πρόκειται να διεξάγει τον δεύτερο Αγώνα Αξιολόγησης για την στελέχωση των εθνικών της ομάδων, ο οποίος θα λάβει χώρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
 Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα κατέβει στον Αγώνα ξανά με τη μεγαλύτερη ομάδα από κάθε άλλο σωματείο της χώρας μας, η οποία απαρτίζεται από συνολικά 20 επίλεκτους αθλητές όλων των επιπέδων (Παίδες, Κορασίδες, Εφήβους, Νεάνιδες, Άνδρες και Γυναίκες).
Πιο αναλυτικά, με τα «χρώματα» του Ν.Ο.Ι. θα δοκιμαστούν από την ΕΚΟΦΝΣ στο αγώνισμα της Δικώπου όλων των ηλικιακών κατηγοριών οι: Σπύρος ΑντώνηςΚώστας Βαρδάκας, Νίκος ΒλάχοςΚωστής Μάντζιος και Αποστόλης ΝτότηςΠαντελής Σωτηρακόπουλος. Στο Σκιφ θα τρέξουν οι: Βασιλική Κοζανίτη, Σουζάννα Στέφου, Άρτεμις Ντούσκου, Πετρούλα Τσιάβου, Αριστείδης Γραμμενιάτης, Βασίλης Νάσιος, Κων/νος Μαγκλάρας, Γιώργος Γραμμενιάτης και Εύα Μπάμπου. Με την ομάδα του Ν.Ο.Ι. θα δοκιμαστούν, μόνο τυπικά, οι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Τσίλης, καθώς και οι πρωταθλητές Κατερίνα Ζέρβα, Στέφανος Ντούσκος και Αμαλία Τσιάβου που βρίσκονται ήδη στον Σχινιά, όπου εδώ και αρκετές ημέρες προπονούνται με την Εθνική Ομάδα Ανδρών – Γυναικών, έχουν δηλαδή εξασφαλίσει την συμμετοχή τους σ’ αυτήν.

Από το Γραφείο Τύπου
του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την ομαδα του ΝΟΙ ποιος τι συνοδευσε???? Γτ δεν αναφερει προπονητες???