Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Έτοιμη για το υπερατλαντικό

By teamSportsfeed


Με μεγάλη αγωνία αλλά και λαχτάρα περιμένει το ταξίδι της στη Βοστόνη η Σοφία Ασουμανάκη. Η νεαρή κωπηλάτρια πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου.
του Άκη Ιωακείμογλου

Το χρυσό μετάλλιο στα 2.000μ. αλλά και το παγκόσμιο ρεκόρ θα διεκδικήσει την 1η Μαρτίου η Σοφία Ασουμανάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού χώρου, πιο γνωστό ως crach B. Η διοργάνωση φιλοξενείται στη Βοστόνη και η Ελληνίδα κωπηλάτρια είναι πανέτοιμη για το υπερατλαντικό της ταξίδι. «Αναχωρούμε αύριο στις 7:00 και το ταξίδι διαρκεί 15 ώρες. Έχω μεγάλη αγωνία και για το ταξίδι και για τον αγώνα», εκμυστηρεύτηκε η Ασουμανάκη στο Sportsfeed, ενώ φρόντισε να κάνει και μία… έρευνα για τον προορισμό της: «Ξέρω ότι έχει χιόνια στη Βοστόνη. Είδα μέσω διαδικτύου το ξενοδοχείο που θα μείνουμε και τις εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τον αγώνα. Δυστυχώς ο χρόνος είναι γενικά πιεσμένος αυτές τις μέρες και με τις προπονήσεις και με την προετοιμασία για το ταξίδι, οπότε δεν μπόρεσα να δω περισσότερα πράγματα».
Η Ασουμανάκη θα έχει την ευκαιρία να εξοικειωθεί με τις εγκαταστάσεις, αφού θα κάνει εκεί καθημερινά προπονήσεις μέχρι την ημέρα του αγώνα. «Καθημερινά θα κάνω προπονήσεις στο χώρο που θα γίνει η διοργάνωση. Η αγωνία είναι βέβαια μεγαλύτερη για το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς θέλω να επιστρέψω με ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε η νεαρή κωπηλάτρια, που αποκάλυψε και τις συμβουλές του Βασίλη Πολύμερου, ο οποίος θα τη συνοδεύσει σε αυτό το μακρινό ταξίδι: «Μου λέει να είναι συγκεντρωμένη, να μην αγχωθώ και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΝΕΩΝ Η ΕΚΟΦΝΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΓΕΛΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΟΥΜΑΝΑΚΗ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΚΟΦΝΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΚΟΦΝΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΛΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ. ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΟΦΝΣ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά ρε παιδιά, ξέρει κανένας να μας πει με ποια ιδιότητα συνοδεύει ο Πολύμερος την αθλήτρια στην Αμερική;

Ανώνυμος είπε...

Η ομοσπονδία δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον αγώνα και συνεπώς δεν ξοδεύει τίποτα,ούτε αποφασίζει ποιος θα πάει και ποιος όχι.
Σαν ιδιώτης ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει η μήπως όχι???

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σοφία και Βασίλη !!!
μην ακουτε τους γκρινιάριδες
το μονο που τους νοιαζει ειναι τα ταξιδια στην Απω Ανατολή ! :-)