Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΕΚΟΦΝΣ: Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού

Τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή επισκέφτηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (26/2) στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γιάννη Καρρά, τον Αντιπρόεδρο Γιάννη Μωυσίδη και τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Αργυρίου. 
Η πρώτη αυτή συνάντηση, που διήρκεσε περίπου μια ώρα, έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα τρία μέλη της ΕΚΟΦΝΣ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού για τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την Ομοσπονδία ανάμεσα στα οποία το οικονομικό, οι Εθνικές ομάδες και το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Ο κ.Σταύρος Κοντονής άκουσε με προσοχή τα όσα του κατέθεσαν τα μέλη του προεδρείου της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα στην Ελλάδα και δεσμεύτηκε ότι θα προσπαθήσει να επιλύσει όσα εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του.
Πηγή: www.kopilasia.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΕΡΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;
ΕΓΩ ΟΧΙ !
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΚΟΦΝΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΚΚ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΙΔΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ) ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΚΟΦΝΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΟΕ, ΕΘΝΟΑ, ΚΛΠ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΕΙΔΩΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!! ΗΜΑΡΤΟΝ - ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ, ΕΙΔΩΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου από πότε η συμμετοχή και η προσφορά είναι κατακριτέα? Αν θυσιάζει το χρόνο του για να προσφέρει όσο περισσότερα γίνεται σ'αυτό που αγαπάει που είναι το πρόβλημα?

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι-ες με τις εμμονές σας έχετε γίνει πιο γραφικοί και από τα σοκάκια της Μυκόνου....