Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δύο χάλκινα μετάλλια στο Μονακό η Μαρία Γεωργίου και η Δήμητρα Κουκλοτίδου του ΝΟΘ

Εμπειρία ζωής στο Μονακό

By teamSportsfeed


Η Μαρία Γεωργίου και η Δήμητρα Κουκλοτίδου επέστρεψαν στην καθημερινότητά τους στη Θεσσαλονίκη. Το προηγούμενο τριήμερο είχαν την ευκαιρία να ζήσουν στο Μονακό μία εμπειρία ζωής.

του Άκη Ιωακείμογλου

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε το πλήρωμα του ΝΟΘ, που συμμετείχε το Σαββατοκύριακο στον αγώνα παράκτιας κωπηλασίας «Challenge Prince Albert II» στο Μονακό. Η Μαρία Γεωργίου και η Δήμητρα Κουκλοτίδου, που συνέθεσαν το ελληνικό πλήρωμα, κατετάγησαν τρίτες και στις δύο κούρσες των 6 και των 3χλμ. Το τελευταίο πάντως που θα κρατήσουν από την εμπειρία ζωής στο Μονακό είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Άλλωστε αυτό είναι περίπου το ίδιο παντού. Όλα τα υπόλοιπα είναι που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη τους. Οι δύο κωπηλάτριες κατέθεσαν στο Sportsfeed τις νωπές αναμνήσεις αλλά και μερικές φωτογραφίες από το ιδιαίτερο ταξίδι στο πριγκιπάτο.
Μαρία Γεωργίου Η εμπειρία στο Μονακό ήταν τέλεια. Η περιοχή στην οποία πήγαμε είναι πολύ γραφική και είναι μία μοναδική εμπειρία για όποιον βρεθεί εκεί. Η παρουσία μας στον συγκεκριμένο αγώνα μας δίνει δύναμη ώστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ενόψει των επόμενων υποχρεώσεών μας, αρχής γενομένης από το πανελλήνιο. Οι αγώνες ήταν φανταστική, υπήρχε πολύ καλή οργάνωση και συμμετείχαν σπουδαίοι κωπηλάτες από διάφορες χώρες του κόσμου. Κατακτήσαμε πολύ καλή θέση και στις δύο κούρσες, θέση για την οποία παλέψαμε. Ήταν μία μοναδική εμπειρία κι ελπίζω να μπορέσω να ζήσω κι άλλες τέτοιες.
Δήμητρα Κουκλοτίδου Οι αγώνες ήταν πολύ καλά οργανωμένοι. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Μόνο ο καιρός μας δυσκόλεψε γιατί έβρεχε συνέχεια. Παρ’ όλα αυτά μπορέσαμε να δούμε πολλά μέρη, που όλα ήταν μαγευτικά. Τα πάντα ήταν όμορφα και προσεγμένα. Ιδιαίτερη εμπειρία ήταν η επίσκεψη του μουσείου της θάλασσας, που είχε ενυδρείο με διάφορα ψάρια. Επίσης θα μου μείνει για πάντα στο μυαλό το δείπνο που έγινε στο μουσείο, παρουσία όλων των αθλητών που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Συνοψίζοντας θα πω ότι ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και παρά την όποια ταλαιπωρία λόγω του ταξιδιού είναι κάτι που θα ήθελα να ξαναζήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: