Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ρεκόρ εθελοντών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας



Ένα σπουδαίο ρεκόρ για τα κωπηλατικά δεδομένα στην Ελλάδα δημιουργεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη από 16-19 Οκτωβρίου.

Περισσότεροι από 130 εθελοντές και εθελόντριες από όλα τα σημεία της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση αριθμός που ξεπερνάει κατά πολύ κάθε προηγούμενη αντίστοιχη συμμετοχή σε διεθνή κωπηλατικά γεγονότα που φιλοξένησε η χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια.

Η «χρυσή ομάδα» του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας αποτελείται από φίλους του αθλήματος αλλά και του εθελοντισμού από 15 έως 60 ετών , άνδρες και γυναίκες που διαμένουν όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Και όχι μόνο. Για την σημαντική διοργάνωση θα έρθουν προκειμένου να ενταχθούν στην εθελοντική ομάδα φίλοι της κωπηλασίας από την Ισπανία, την Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης .

Αξιοσημείωτη είναι και η συμμετοχή σχολείων της Θεσσαλονίκης που θα εκπροσωπηθούν από μαθητές εθελοντές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπως τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, το Αμερικάνικο Κολέγιο και η Γερμανική Σχολή.

Όλη την εθελοντική ομάδα το Παγκοσμίου πρωταθλήματος συντονίζει η υπεύθυνη προπονήτρια Ανάπτυξης της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Δήμητρα Γιαννιού. «Η διάθεση για συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος παράκτιας ήταν πραγματικά συγκινητική, από όλα τα σημεία της Ελλάδας. Όλοι οι εθελοντές μας συγκεντρώνουν σπουδαία προσόντα και κυρίως μεγάλη αγάπη για την κωπηλασία. Θεωρούμε δεδομένο ότι θα αποτελέσουν σημαντικό πυλώνα για να στεφθεί από επιτυχία η διοργάνωση» τόνισε η κ. Γιαννιού.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: