Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο Τζιάνι Ποστιλιόνε στον Ν.Ο.Ι. για προπονήσεις με τον Γ. Τζιάλλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τζιάνι Ποστιλιόνε στον Ν.Ο.Ι. για προπονήσεις με τον Γ. Τζιάλλα
«Με σκληρή δουλειά θα φτάσουμε στο Ρίο», λέει ο Ιταλός ομοσπ. τεχνικός


Στα Γιάννενα βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο  επικεφαλής τεχνικός σύμβουλος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Τζιάνι Ποστιλιόνε, εν μέσω μάλιστα διεξαγωγής προπονητικού κοινοβίου της Εθνικής Ομάδας στον Σχινιά.
Ο Ιταλός τεχνικός, βραβευθείς επί δύο συνεχόμενες χρονιές  ως ο κορυφαίος προπονητής Κωπηλασίας του κόσμου, φιλοξενήθηκε επί ένα πενθήμερο στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων προκειμένου να επιβλέψει προσωπικά τις πρώτες προπονήσεις για τη νέα σεζόν του Γιαννιώτη Ολυμπιονίκη Γιώργου Τζιάλλα, ο οποίος δεν κατάφερε να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο κοινόβιο της ΕΚΟΦΝΣ, στο οποίο πάντως συμμετέχουν αρκετοί Πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι..
Σε δηλώσεις του ο Τζ. Ποστιλιόνε σημείωσε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο, αφού την ερχόμενη χρονιά τα πληρώματα της Εθνικής Ομάδας, μεταξύ των οποίων και η Τετράκωπος των Ανδρών με τους Γιάννη Τσίλη και Γιώργο Τζιάλλα πρόκειται να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. «Οι αθλητές μας πρέπει να ξεκινήσουν καλά, γιατί πλέον ο στόχος μας δεν είναι να είμαστε απλά στον τελικό του επόμενου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, όπως έγινε φέτος, αλλά στην κορυφή του τελικού! Δεν μπορεί λοιπόν κανένας να χάσει προπονητικά την έναρξη της σεζόν», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε, τόσο ο Γ. Τζιάλλας όσο και οι υπόλοιποι αθλητές της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας χρειάζονται πολλή προσπάθεια και συνεχή προπόνηση για να φτάσουν στο απαιτούμενο αγωνιστικό επίπεδο, προσθέτοντας πως «όταν θέτεις έναν τόσο υψηλό στόχο όπως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς, δεν μπορεί να χάνεις προπονήσεις. Απαιτείται σκληρή και συνεχής δουλειά για να είσαι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση».
Όσον αφορά στις προοπτικές για την Τετράκωπο των Ανδρών με τους Τσίλη και Τζιάλλα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι θα αντιμετωπίσει την επόμενη χρονιά έντονο ανταγωνισμό από χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία κ.λ.π., προσθέτοντας πως «αν θέλουμε να τους ανταγωνιστούμε πρέπει να είμαστε στο ίδιο υψηλό επίπεδο με τους αντιπάλους μας».
Ο Ν.Ο.Ι. ραχοκοκαλιά…
Κληθείς να σχολιάσει την δουλειά που γίνεται στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων ο Τζ. Ποστιλιόνε τόνισε ότι ο «Ν.Ο.Ι. αποτελεί την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας, είναι ένας Όμιλος με καλή φιλοσοφία και δουλεύει όχι μόνο για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και για την Εθνική Ομάδα». Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν επιτρέπονται εφησυχασμοί. Περιμένει και στο μέλλον από τον Όμιλο αθλητές επιπέδου αντίστοιχου με αυτούς που έστελνε στην Ομοσπονδία τα προηγούμενα χρόνια!
Στο προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας που ολοκληρώνεται, πέρα από τον Γ. Τζιάλλα, συμμετείχαν τέσσερις αθλητές του Ν.Ο.Ι.. Οι Γιάννης Τσίλης, Αμαλία Τσιάβου, Κατερίνα Ζέρβα και Στέφανος Ντούσκος.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο το καλό στο καλύτερο η εθνική ομάδα....

Ανώνυμος είπε...

δηλαδή κλήθηκαν από όλη την Ελλάδα οι καλύτεροι αθλητές για κοινόβιο 10 ημερών και ο Ποστιλιόνι έλειπε τις 5 για να προπονήσει έναν; Μήπως κάτι δεν κατάλαβα καλά; και γιατί δεν πήγε μετά το τέλος του κοινοβίου;;; Μάλλον είναι τεχνικές λεπτομέρειες υψηλού επιπέδου αυτές και δεν τις καταλαβαίνουν οι κοινοί θνητοί.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι ότι ξενοδοχεία κλπ ΔΕΝ πληρώθηκαν απ την Ομοσπονδία. Έτσι δεν είναι;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK !!!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΣΟΥ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΛΥΚΕΙΟ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΜ ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΟ ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΕ ?????????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ??

ΒΡΕΣ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ

Ανώνυμος είπε...

είναι θλιβερό να ψέγεις ένα παιδί που τα έχει χάσει απέναντι στην κρίση και την ανεργία...ο καθένας ξέρει τις δικές του δυσκολίες... και δεν έχει το δικαίωμα να προσπαθεί να ντροπιάσει κανέναν, αντί για κόντρα και ειρωνία, καλύτερα μη λες τίποτα,ειδικά για ένα νεαρό παιδί που στο κάτω κάτω δεν τα πήγε καθόλου άσχημα, κατόρθωσε πάρα πολλά, έδωσε και κόπο και αγώνα, όπως τόσοι άλλοι που επίσης καλά έκαναν και αγωνίστηκαν και κόπιασαν και τα κατάφεραν. μακάρι όλοι να βρουν τον δρόμο τους.