Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

"Άριστα στους πιο δύσκολους Βαλκανικούς"

Μια από τις πλέον δύσκολες αποστολές των τελευταίων ετών έφερε εις πέρας και μάλιστα με επιτυχία, η εθνική ομάδα κωπηλασίας που πήρε μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε στο Βίσενγράντ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Η ελληνική ομάδα επέστρεψε με 18 μετάλλια εκ των οποίων 5 χρυσά, 8 ασημένια και 5 χάλκινα, απολογισμός άκρως θετικός αν αναλογιστεί κανείς τις πολύ κακές αγωνιστικές συνθήκες, αφού για πρώτη φορά ένα βαλκανικό πρωτάθλημα διεξάγεται με το σύστημα "time trails" λόγω ρευμάτων και ακατάλληλων καιρικών συνθηκών.

«Ήταν από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχει λάβει μέρος εθνικής ομάδα και τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κοντομανώλης που συνόδευσε την βαλκανική ομάδα και συμπλήρωσε. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των αθλητών με δεδομένη την πολύ μικρή προετοιμασία που κάναμε, μόλις τεσσάρων ημερών, αλλά κυρίως και των πολύ κακών συνθηκών που επικρατούσαν στον στίβο. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα μπορούσαμε να κατακτήσουμε ακόμη καλύτερες θέσεις αλλά αυτό πλέον δεν έχει σημασία.

Σημασία έχει ότι η ελληνική κωπηλασία κέρδισε νέους αξιόλογους αθλητές κι αυτός είναι ο στόχος. Τα παιδιά έδειξαν ότι έχουν ταλέντο αλλά και διάθεση να συνεχίσουν στο άθλημά μας και νομίζω ότι αυτό είναι κέρδος για όλους».
Πηγή: www.kopilasia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνωμη,αλλα μηπως εχουμε τα αποτελεσματα και φωτογραφιες απο τους χθεσινους αγωνες στο Πεθελινο Σερρων;

Unknown είπε...

Φωτογραφίες δεν έχω σίγουρα, τα αποτελέσματα θα προσπαθήσω να τα βρω. Υ.γ. Συγνώμη για την καθυστέρηση