Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟ Ν.Ο.Θ.


Πενήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης εγκατέλειψε το κτίριο που ενοικίαζε για τη στέγαση του στην οδό Λουκιανού και μεταφέρθηκε στις νεόκτιστες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του της οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη.

Με αφορμή τον εορτασμό της σημαντικής αυτής επετείου θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την ορχήστρα θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης μαέστρος Δημήτρης Αγραφιώτης με σολίστ στο πιάνο τη Λόλα Τότσιου. Τη Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης θα διευθύνει η Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Τα έργα που θα ακουστούν θα είναι:
L.v.Beethoven – Choral Fantasy op.80
W.A.Mozart – Symphony No. 40

Τη λαμπερή αυτή βραδιά θα πραγματοποιηθεί και η τελετή ανακήρυξης Επιτίμων Προέδρων των κ.κ. Σταύρου Κωνσταντινίδη και Στέργιου Φέσσα για την πολυετή προσφορά τους στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΘ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ

SORRY ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αντε μου στο διαολο λεω εγω!Βρηκατε και κραζετε τον ΝΟΘ που δεν εχει παρει την κατω βολτα οπως λες,μια χαρα τα παει σε πληροφορω! Εχετε ψωνιστει ολοι και σχολιαζετε τους παντες κ τα παντα!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Ανώνυμος είπε...

Καποτε ο ΝΟΘ κυριαρχουσε αλλα ηταν πολλα χρονια πριν και απο τοτε εχει παρει την κατω βολτα. Τωρα υπαρχει μονο ο ΝΟΙ. Χρειαζονται αλλαγες για να γινει ξανα μεγαλος ομιλος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα κατσω να σκασω κιολας!Οποιος βλεπει την αξια καποιου τη βλεπει.Ωστοσο για τον ΝΟΙ φυσικα ειναι καλος πολυ καλος αλλα δεν νομιζετε οτι κατανταει κουραστικο να τον συγκρινετε; Οχι για αυτο τωρα γενικοτερα.Οντως ο ΝΟΙ ειναι ο καλυτερος αλλα οκ υπαρχουν και αλλοι ομιλοι.Και για να μην παρεξηγηθω δεν ειμαι απο τον ΝΟΘ απλα δεν θελω να αδικειται κανενας ομιλος.

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΓΩ
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ
ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΟΡΩΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ