Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Διασυλλογικοί αγώνες ΙΟΘ 2014: Αποτελέσματα


Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, οι διασυλλογικοί αγώνες του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, στον θαλάσσιο χώρο μπροστά από τις εγκαταστάσεις του. Στους αγώνες πήραν μέρος 130 περίπου αθλητές από τους ομίλους ΝΟΘ, ΝΑΟΚΘ, ΟΦΘ, ΝΟΓ, ΝΟΚΑΤ, ΝΟΚ, ΝΟΜαυρ, ΝΕΚ, ΝΑΠΕΣΠ και φυσικά του διοργανωτή ΙΟΘ. Πολυνίκης Όμιλος αναδείχθηκε ο ΝΟΘ με 7 χρυσά, 2 ασημένια και 1 χάλκινο μετάλλια, με δεύτερο τον ΝΑΟΚΘ, (3,2,3,) και τρίτο τον ΙΟΘ (2,4,0).
Ακολουθούν τα αποτελέσματα των αγώνων, όπου, δυστυχώς, έχουμε μόνο τους τρεις πρώτους της κάθε σειράς.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TOSA XRONIA POU ITAN O ISTIOPLOIKOS ? GIATI DEN EKANE AGONES ? MIPOS TORA POU XANOUN TO ZESTO XRIMA APO TIS MPIZNES ME TA MPARAKIA ARXISAN NA SKEFTONTAI ?
KORAKIA KAI DEINOSAYROI PROEDROI POU KSEXASAN NA VROUN SPILIA EINAI
EKMETALEYONTAI TMHMATA TIS PARALIAS POU DEN TOUS ANIKOUN KAI KONOMANE POLLA XRIMATA STIS PLATES TON ATHLITON TOUS
NA TELEIONOUN AYTA TA LAMOGIA APO TON ATHLITISMO

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς, όσο και να θέλω να υποστηρίξω τον ΟΦΘ και τον ΙΟΘ, το γεγονός ότι οι εκτάσεις αυτές κατά 80% υπενοικιάζονται ως κυριλέ μπαρ και εστιατόριο, με πριβέ πάρκινγκ για τους ημέτερους, με αστρονομικές τιμές και αμφίβολη νομιμότητα, με κάνει να λέω ότι καλύτερα να δοθούν απευθείας σε ιδιώτες με διάφανους όρους τόσο στην μίσθωση, και στην ανταπόδοση προς το δημόσιο όσο και στην άδεια λειτουργίας των δραστηριοτήτων. Οι όμιλοι (γιατί αλήθεια να υπάρχουν δύο όμιλοι) ας δραστηριοποιηθούν πιο ανατολικά μέχρι και την Περαία, σε άλλη έκταση που θα παραχωρηθεί μόνο για αθλητικές δραστηριότητες και όχι για μπαρ που χρεώνει πανάκριβα τις υπηρέσιες του.