Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Κώστας Καρυώτης: «Πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος για τη νέα επιτυχία των αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ.»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ 2014
ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΗΣ- ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ


Με την πρώτη θέση στην πολύ δυνατή κούρσα του μικρού τελικού του αγωνίσματος της δικώπου, ολοκλήρωσε την επιτυχημένη του εμφάνιση το πλήρωμα των Θωμά Καραμήτρου και Νίκου Κακούρη,  στους Ολυμπακούς Αγώνες Νέων 2014 που διεξάγονται από  16 ως 28 Αυγούστου στην πόλη Nanjing της Κίνας.
Οι δυο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης αγωνίστηκαν σήμερα Τετάρτη 20 Αυγούστου στον μικρό τελικό (κατάταξη για τις θέσεις 7-12) απέναντι στα πληρώματα της Ιταλίας, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Χιλής, της Αιγύπτου και της Ινδίας. Το Ελληνικό πλήρωμα, στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν δεύτερο, πολύ κοντά πίσω από το πλήρωμα των Η.Π.Α. στη συνέχεια όμως έκαναν την επίθεσή τους και πέρασαν μπροστά. Οι Αμερικανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και τελικά οι Ν.Κακούρης και Θ.Καραμήτρος τερμάτισαν πρώτοι (7οι Ολυμπιονίκες) αφήνοντας δεύτερο το πλήρωμα των Η.Π.Α και τρίτους τους Ιταλούς.
Επίσης στους ίδιους αγώνες η Αθηνά Αγγελοπούλου αγωνιζόμενη στο σκιφ κατέλαβε την δεύτερη θέση αφού έχασε το χρυσό μετάλλιο πάνω στο νήμα από την αθλήτρια της Λευκορωσίας.
«Πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος  για τη νέα επιτυχία των αθλητών του Ν.Ο.ΚΑΤ.» δήλωσε ο παλιός πρωταθλητής κωπηλασίας και σημερινός Β’ Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Κώστας Καρυώτης  που και ο ίδιος είχε πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992 ο οποίος πρόσθεσε: «και μόνο η πρόκριση και η συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές ενός αθλητή. Πέρυσι τέτοια εποχή με την επιστροφή των παιδιών από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου είχαν καταλάβει την 4η θέση, τόσο οι ίδιοι οι αθλητές όσο και ο προπονητής τους και τεχνικός σύμβουλος του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Γιώργος Μπικογιάννης έθεσαν σαν στόχο την πρόκριση του κατερινιώτικου πληρώματος στους Ολυμπιακούς αγώνες. Στην πραγμάτωση αυτού του ονείρου αρωγοί στάθηκαν ο Δήμος Κατερίνης, η Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας, η YAMAHA HELLAS, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, οι γονείς των αθλητών και πολλοί φίλοι της κωπηλασίας της Κατερίνης που πίστεψαν στις ικανότητες του Θωμά και του Νίκου και στήριξαν την προσπάθειά τους. Η 7η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που έφεραν ο Θωμάς Καραμήτρος και ο Νίκος Κακούρης τιμά την Πιερία, μας κάνει υπερήφανους και έρχεται να προστεθεί στις πολλές επιτυχίες που διαχρονικά έχει να επιδείξει ο Ν.Ο.ΚΑΤ.  Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στα ίδια τα παιδία και στον προπονητή τους Γ. Μπικογιάννη, όσο και σε αυτούς που στήριξαν αυτή τη προσπάθεια. Πιστεύω ότι οι μεγάλες επιτυχίες της Κατερινιώτικης κωπηλασίας  δεν σταματούν εδώ, καθώς στις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι αθλητές, που θα συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία και στο μέλλον.  Επίσης θέλω να συγχαρώ  την Αθηνά Αγγελοπούλου για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου και να της ευχηθώ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποσα ακομη θα μας πεις καρυωτη για να μας πεισεις πως οι αθλητες σου ειναι οι καλυτεροι.... ηρθαν απο πιεντιλουκο απο αμβουργο απο κινα αδειοι. μονο go κατερινη ειστε.goooooooo λοιπον....

Ανώνυμος είπε...

πες τα χρυσοστομε ολο το καλοκαιρι μας ζαλισαν. συνχαρητηρια στην αθηνα αθορυβη εδειξε τι αξιζει. πολλα μπραβο ο καθενας πηρε οτι αξιζε.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σε ολα τα παιδια! ας απαξιωσουμε απλα ολους αυτους που λενε κακιες.

ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.