Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Π.Π.Κ. Α.-Γ. 2014: Στον τελικό Γ η δίκωπος ανδρών και το ελαφρύ διπλό γυναικών



Στους Γ΄ τελικούς όπου θα διεκδικήσουν μια θέση από 13-18 στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών προκρίθηκαν το πρωί της Πέμπτης η δίκωπος άνευ των ανδρών και το διπλό σκιφ ελ βαρών των κοριτσιών.
Πιο συγκεκριμένα οι Απόστολος Λαμπρίδης και Κωνσταντίνος Χρηστομάνος πήραν την 2η θέση στον ημιτελικό Γ/Δ ενώ όπως και οι Αμαλία Τσιάβου Μαρία Πέργουλη στον αντίστοιχο ημιτελικό του διπλού ελ βαρών.
Αντίθετα το διπλό σκιφ ελ βαρών με τους Νίκο Αφεντούλη και Παναγιώτη Μαγδανή δεν αγωνίστηκε μετά από απόφαση του προπονητικού τιμ

Σε λίγο οι δυο μεγάλοι ημιτελικοί
Το αγωνιστικό πρόγραμμα της 5ης μέρας συνεχίζεται με δυο πολύ σημαντικές κούρσες για την Ελλάδα . Στις 15:55 ώρα Ελλάδας η Κατερίνα Νικολαΐδου θα πάρει μέρος στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών των γυναικών με στόχο την κατάκτηση της μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής και στις 16:51 ώρα Ελλάδας θα έρθει η σειρά της τετρακώπου άνευ με τους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο να προσπαθήσουν να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τριάδα για να περάσουν κι αυτοί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: