Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων 2014: Δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο "Greek Rowers"


Αθηνά Αγγελοπούλου, Ασημένια Ολυμπιονίκης Νέων 
Το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στους 2ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων είναι ασημένιο και το έφερε η κωπηλασία με την αθλήτρια του ΝΑΣ, Αθηνά Αγγελοπούλου στο σκιφ νεανίδων.
Η νεαρή πρωταθλήτρια, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε-Ν, μαζί με την Κατερίνα Ζέρβα στο διπλό σκιφ, πρόσθεσε ένα ακόμη μετάλλιο, Ασημένιο αυτή τη φορά, στην πλούσια συλλογή της.
Σε δηλώσεις της στο "Greek Rowers" η Αγγελοπούλου είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που μπήκα στο κλίμα των Ολυμπιακών Αγώνων και πολύ ικανοποιημένη με το ασημένιο μετάλλιο. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα και να το δείξω στους γονείς μου που με περιμένουν."
"Όσο για τους στόχους μου στη συνέχεια, προτιμώ να χαρώ πρώτα την κατάκτηση του μεταλλίου και μετά, γυρίζοντας, να βάλω νέους".

Νίκος Κακούρης, Θωμάς Καραμήτρος, έβδομοι Ολυμπιονίκες Νέων
Το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα που μας εκπροσώπησε στους Αγώνες ήταν η δίκωπος άνευ εφήβων, με τους Νίκο Κακούρη και Θωμά Καραμήτρο. Οι κατερινιώτες αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. ήταν πρώτοι στον μικρό τελικό και έβδομοι στη γενική.
Για την εμπειρία τους στους Αγώνες μας είπαν: "Θεωρούμε ότι ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία το γεγονός και μόνο που βρισκόμαστε εδώ, μέσα στους καλύτερους αθλητές από όλο τον κόσμο. Οι διακρίσεις, δυστυχώς, κάποιες φορές έρχονται και κάποιες όχι. Αλλά συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια στους αθλητες!! Αψογη προσπαθεια, σας ευχομαι να φτασετε οσο πιο ψηλα μπορειτε στην ζωη σας!!