Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Ο.Α.Ν. 2014: Το πρόγραμμα των πληρωμάτων μας (ημέρα 2η)

Μετά την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας της ρεγκάτας κωπηλασίας των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, τα δύο πληρώματα που μας εκπροσωπούν θα διεκδικήσουν αύριο την πρόκρισή τους στον ημιτελικό, η Αθηνά Αγγελοπούλου και στον τελικό οι Κακούρης-Καραμήτρος.
Συγκεκριμένα, η Αθηνά Αγγελοπούλου στον επαναληπτικό του σκιφ νεανίδων στις 5:30 το πρωί (Ω.Ε.). Η Αγγελοπούλου αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στις Kulgovaya Yulduz από το Ουζμπεκιστάν, Ettaieb Nour Elhounda από την Τυνησία, Zabova Anna από την Τσεχία και Ayivon Akossiwa από το Τόγκο και να περάσει στον ημιτελικό της Τρίτης. Οι δύο πρώτες βάρκες περνούν στους ημιτελικούς Α/Β.
Αντιθέτως, οι Κακούρης-Καραμήτρος, στη δίκωπο άνευ εφήβων στις 6:50, θα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους Τσέχoυς Jech Miroslav και Helesic Lukas και τους Αυστριακούς Seifriedsberger Christoph και Querfeld Ferdinand που έρχονται με φόρα από το Παγκόσμιο Εφήβων που ήταν πρώτοι και τρίτοι αντίστοιχα. Οι άλλοι αντίπαλοι των Ελλήνων πρωταθλητών είναι οι Kumar Amit και Kumar Atul από την Ινδία, οι Κροάτες Samardzic Bernard και Bonacin Ivo και οι Romo Figueroa Sebastian και Abaroa Cesar από τη Χιλή. Από τον προκριματικό αυτό μόνο η πρώτη βάρκα περνάει απευθείας στον τελικό και οι υπόλοιπες πάνε σε επαναληπτικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: