Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Χρυσό Ασήμι και Χαλκό για το Κωπηλατικό του ΝΑΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χρυσό Ασήμι και Χαλκό για το Κωπηλατικό του ΝΑΟΚ

Στιγμές χαράς και συγκίνησης εκτυλίχθηκαν στη ΄Β Φάση του 80ΟΥ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στις 26/27 Ιουλίου 2014 στα Γιάννενα, από τους αθλητές, συνοδούς και γονείς που παρακολούθησαν τους συγκεκριμένους αγώνες.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο ΝΑΟΚ κέρδισε Χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ παίδων με τους Αρμενιακό Κωντσαντίνο και Δημουλή Αλκίνοο, όπως επίσης και για πρώτη φορά κατέκτησε αργυρό μετάλλιο στην οκτάκωπο παίδων με τους: Πρίφτη Σπύρο-Πασχαλίδη Κρίτωνα-Μακρή Αντώνη-Γεωργοτάς Γιώργο-Βλάχο Στέφανο-Βήτα Σπύρο-Γισδάκη Στάθη-Πασχαλίδη Γιώργο και πηδαλιούχο τον Λουκά Γιάννη. Πολύ επιτυχημένη εμφάνιση και για την τετράκωπο παίδων του Ομίλου που κατέκτησε το χάλκινο
μετάλλιο με τους Ατσοπάρδη Παύλο- Γραμμένο Σπύρο-Μολυβάτο Στάθη-Ραψομανίκη Σπύρο και πηδαλιούχο τον Λουκά Γιάννη.
Ο Όμιλος συμμετείχε με ακόμα ένα πλήρωμα, με μικρότερους ηλικιακά αθλητές, στο τετραπλό σκιφ παίδων όπου και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον. Το πλήρωμα αποτελέσαν οι: Σγουρός Αριστείδης-Σουβλάκης Γιάννη-Σαγιαδινός Νίκος και Κοντός Σπύρος.
Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης και οι αναπληρωματικοί αθλητές Κουρής Βασίλης και Καρύδης Νίκος (πηδαλιούχος).
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Όμιλος για 2η συνεχόμενη χρονιά καταλαμβάνει την 4η θέση στη γενική βαθμολογία του Πρωταθλήματος Παίδων Κορασίδων, μεταξύ 30 Ναυταθλητικών σωματείων, αποδεικνύοντας τη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στην αγωνιστική ομάδα από το προπονητικό team του Ομίλου που απαρτίζεται από τον επικεφαλή προπονητή Κο Νοταρόπουλο Γιώργο και τον Κο Καλέντζη Στέφανο. Την αποστολή ακολούθησαν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας Κος Γαβαλάς μπης﷽﷽﷽﷽﷽﷽ουλοίβαλΆι του τμ ΚοΚκΤηλέμαχος και οι έφοροι του τμήματος Κύριοι Δημουλής Γιώργος και Βλάχος Μπάμπης, όλοι τους παλιοί πρωταθλητές, καθώς και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του Ομίλου Δάφνης Αλέξανδρος, του οποίου η συνεισφορά ήταν πολύ σημαντική.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΚ συγχαίρουν τους αθλητές για τις μεγάλες τους επιτυχίες και παράλληλα ευχαριστούν τους γονείς τους για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
  
                                          Για το Ν.Α.Ο. Κέρκυρας 
            Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

        Τηλέμαχος Γαβαλάς                                        Χρήστος Μητσιάληςη συνεισφορά του  π        Χρ                                          

Δεν υπάρχουν σχόλια: