Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Υποδοχή στα Γιάννενα για τους Πρωταθλητές της Κωπηλασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποδοχή στα Γιάννενα για τους Πρωταθλητές της Κωπηλασίας
Γ. Τζιάλλας: Ξεκινήσαμε καλά, ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια…

Μέλη της Διοίκησης και προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, συναθλητές, συγγενείς και φίλοι υποδέχθηκαν χθες βράδυ στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων προκειμένου να τους συγχαρούν, τον Ολυμπιονίκη και ασημένιο πρωταθλητή Ευρώπης Γιώργο Τζιάλλα, τους Πρωταθλητές Αποστόλη Λαμπρίδη και Ελένη Διαμάντη και τον Γιαννιώτη Ομοσπονδιακό τεχνικό Τόλη Παλαιοπάνο, οι οποίοι επέστρεψαν  απ’ το Βελιγράδι και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας.
«Ήταν μεγάλη επιστροφή για μένα και τον Γιάννη (Τσίλη) η συμμετοχή μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από τις διεθνείς διοργανώσεις. Η Τετράκωπος που έχουμε φτιάξει είναι μια δυνατή βάρκα και στόχος μας είναι οι Ολυμπιακοί του Ρίο. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευελπιστώ πως θα’ χουμε μια ανάλογη πορεία και στη συνέχεια», δήλωσε κατά την άφιξή του στα Γιάννενα ο Γ. Τζιάλλας.
Ο Γιαννιώτης υπερπρωταθλητής της Κωπηλασίας δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ανεξαρτήτως του αν τους στηρίξει ή όχι η Πολιτεία ή οι τοπικοί φορείς, δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τον στόχο τους να φτάσουν ως τους Ολυμπιακούς του 2016 και να κατακτήσουν ένα μετάλλιο σ’ αυτούς!
Την δική της προσπάθεια κάνει η Ελένη Διαμάντη που επίσης έχει θέσει στόχο την πρόκριση στην επόμενη Ολυμπιάδα. Όπως δήλωσε, «έχω μάθει να παλεύω και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει». Από την πλευρά του ο Αποστόλης Λαμπρίδης τόνισε ότι η εμπειρία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν πολύ χρήσιμη και ο ίδιος «βλέπει» πλέον το Παγκ. Πρωτάθλημα Νέων του ερχόμενου Ιουλίου.
Τέλος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τόλης Παλαιοπάνος ανέφερε πως «το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν ένα πολύ μεγάλο τεστ για όλους μας και ειδικά για τα παιδιά της Τετρακώπου, μεταξύ των οποίων και οι Τσίλης και Τζιάλλας, που έκαναν μία επανεκκίνηση ενόψει της Ολυμπιάδας του Ρίο. Προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, να διορθώσουμε λάθη, για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στους αγώνες που έρχονται».

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: