Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δυναμικό «παρών» του Ν.Ο.Ι. στο Run Greece Ιωάννινα…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Δυναμικό «παρών» του Ν.Ο.Ι.
 στο Run Greece Ιωάννινα…
Με μια πολυπληθή ομάδα νέων αθλητών συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων για δεύτερη χρονιά φέτος στον αγώνα δρόμου «Run Greece Ιωάννινα», αποδεικνύοντας ότι εκτός από το νερό, τα καταφέρνει εξίσου καλά και στην… στεριά!
Οι περισσότεροι κωπηλάτες του Ν.Ο.Ι. έτρεξαν στην διαδρομή των 5 χιλιομέτρων και η «συγκομιδή» ήταν δύο μετάλλια και αρκετές πολύ καλές χρονικές επιδόσεις. Τα μετάλλια κατέκτησαν η Κατερίνα Ζέρβα, η οποία τερμάτισε δεύτερη στην κατηγορία των Γυναικών και η Αφροδίτη Σιόλου που τερμάτισε τρίτη στην ίδια κατηγορία. Στους Άνδρες ο Σπύρος Αντώνης βρέθηκε τέταρτος στη γενική κατάταξη, ανάμεσα σε 1.143 δρομείς, ενώ στους πρώτους τριάντα πλασαρίστηκαν οι αθλητές Βασίλης Νάσιος, Γιώργος Γραμμενιάτης, Θωμάς Ζάραγκας, Άγγελος Μπερής και Γιάννης Πιτσούνης.

Στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων τις καλύτερες επιδόσεις πέτυχαν οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. Αλέξης Μπαράτσας, ο οποίος τερμάτισε πέμπτος στη γενική κατάταξη, Αριστείδης Γραμμενιάτης, Κώστας Μαγκλάρας, Σεμπάστιαν Καλουιάν και Μανώλης Παπασταύρου. Στην κατηγορία Γυναικών του ίδιου αγώνα την καλύτερη χρονική επίδοση είχε η Χαρά Κωστούλα.
Παρόντες στον αγώνα «Run Greece» ήταν ο επικεφαλής τεχνικός του Ν.Ο.Ι. Θύμιος Βλάχος και οι προπονητές Θωμάς Βαρδάκας και Βασίλης Ευθυμίου.


Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: