Σάββατο 26 Απριλίου 2014

80ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα :Απόλυτος κυρίαρχος ο ΝΟΙ στους έφηβους-Επίσκεψη Ψινάκη στο Κωπηλατοδρόμιο





Με τον ΝΟ Ιωαννίνων να αναδεικνύεται απόλυτος κυρίαρχος στην κατηγορία Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Γυναικών ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του Σαββάτου στο 80ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  FORD που συνεχίζεται και ολοκληρώνεται την Κυριακή στο Ολυμπιακό
Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιάς.

Η ομάδα των Ιωαννίνων στους 18 τελικούς της ημέρας κατέκτησαν 10 χρυσά , 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια ενώ προηγείται και στη βαθμολογία έχοντας 220 βαθμούς έναντι μόλις 80 του 2ου ΝΟΒΑ.

Στον πίνακα των μεταλλίων δεύτερος με μεγάλη διαφορά από τα Γιάννενα ο ΝΟ Θεσσαλονίκης που κατέκτησε 2 χρυσά και 3 ασημένια ενώ τρίτος είναι ο ΕΝΟΑ με 2 χρυσά. Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε τον πίνακα τον μεταλλίων του Σαββάτου ΕΔΩ.

Ο Ηλίας Ψινάκης στο Σχοινιά

Οι 18 τελικοί και 7 μικροί τελικοί πραγματοποιήθηκαν κάτω από πολύ καλές αγωνιστικές συνθήκες αλλά και συννεφιά ενώ τον τελικό των οκτακώπων εφήβων παρακολούθησε και ο υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης που είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τον πρόεδρο της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς από τον οποίο πληροφορήθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κωπηλατική Ομοσπονδία με τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σχοινιά . Ο Ηλίας Ψινάκης επισκέφτηκε τους χώρους του Κωπηλατοδρομίου , μίλησε με πολλούς αθλητές και θεατές και έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση της εγκατάστασης από τη στιγμή που θα καταφέρει να εκλεγεί στον Δήμο της πόλης.

Φινάλε με 20 τελικούς Ανδρών-Γυναικών

Η Α΄Φάση του 80ου πανελληνίου πρωταθλήματος ολοκληρώνεται την Κυριακή με την διεξαγωγή των 20 τελικών στις κατηγορίες ανδρών-Γυναικών και ανδρών-γυναικών ελ βαρών. Ο πρώτος τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 08:00 και είναι αυτός του σκιφ ελ βαρών γυναικών ενώ ο τελευταίος θα γίνει στις 12:45 και θα είναι παραδοσιακά ο τελικός των οκτακώπων ανδρών. Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι νικητές των τελικών:

*Διπλό σκιφ εφήβων: 1.ΝΑΟΚΘ (Αθανασιάδης-Αϊβατζίδης), 2.Ομ. Ερετών (Κουτσομπίνας-Μπούφης), 3.ΝΕΛ (Φλώρος-Αποστολίδης)

*Τετράκωπος μετά εφήβων: 1. ΝΟΙ (Μάντζιος-Βλάχος-Ζήσης-Μπουγιας), 2.ΝΟΒΑ (Λεμονας-Μιχάλης-Λαδόπουλος-Ράπτης-Μαραγκός), 3.ΝΑΟΚ (Καλεντζης-Τόμπρος-Πρίφτης-Τατσεβ-Λουκας)

*Τετράκωπος άνευ νεανίδων: 1.ΝΟΘ (Γιάννου-Κυρίδου-Τσαντεκίδου-Περγούλη), 2. ΝΟΜαυρ. (Βασιλειάδου-Πετκανά Ε.-Πετκανά Ε.-Χαλκιά), 3.ΝΟΙ (Μέρμηγκα-Κούρου-Μάντζιου-Μάντζιου)

Διπλό σκιφ εφήβων: 1. ΝΑΟΚΘ (Αθανασιάδης-ΑΊβατζίδης), 2.Ομ. Ερετών (Κουτσομπίνας-Μπούφης ), 3.ΝΕΚ (Φλώρος-Αποστολίδης)

*Σκιφ Νεανίδων: 1.ΕΝΟΑ (Ασουμανάκη Σ.), 2.ΝΑΣ (Αγγελοπούλου Αθ.), 3.ΝΕΚ (Νίκα Αθ.)

*Δίκωπος άνευ εφήβων: 1.ΝΟΚατ(Καραμήτρος-Κακούρης), 2.ΝΟΒΑ (Λεμονας-Μιχάλης), 3.ΝΟΜυτ (Μαζιώτης -Σιταράς)

*Διπλό σκιφ νεανίδων: 1.ΝΟΙ (Ζέρβα-Πάνου), 2.ΝΑΣ (Αγγελοπουλου-Αμουντσον), 3.ΝΟΒΑ (Τόκα-Βόντζου)

*Σκιφ εφήβων: 1.ΝΟΙ (Ντούσκος Σ.), 2.ΙΟΘ (Πέτρου Γ.) 3.ΝΟΚαστ (Παπαιωάννου Γ)

*Δίκωπος άνευ νεανίδων: 1.ΝΟΘ (Γιάννου-Κουκλοτίδου), 2.ΝΟΚας(Εμμανουηλίδου-Τσιόλα), 3.ΟΕΑΝΑΒ (Στούκα-Γεωργούδη)

*Τετραπλό σκιφ νεανίδων: 1.ΝΟΙ (Ζέρβα-Πάνου-Κοζανίτη-Τζούκα), 2.ΝΟΙ (Σιόλου-παίδαρου-Τσιάβου-Παύλου), 3.ΝΟΙ (Μέρμηγκα-Κούρου-Μάντζιου-Μάντζιου)

*Δίκωπος άνευ Ανδρών-23 :1.ΝΟΙ (Λαμπρίδης-Μαγκλάρας), 2.ΝΟΒΑ (Λαδόπουλος-Χρηστομάνος), 3.ΝΟΚατ (Καραμήτρος-Κακούρης)

*Δίκωπος μετά εφηβων: 1.ΟΕΑΝΑΒ (Παπασακελαρίου-Μητρομάρας-Βαλσάμης), 2.ΝΟΚατ (Καραμήτρος-Κακούρης-Μπούφτας), 3.ΝΟΒΑ (Τάσιος-Πολύμερος-Μαραγκός)

*Τετράκωπος άνευ εφήβων: 1.ΝΟΙ (Μάντζιος-Βλάχος-Ζήσης-Ντούσκος), 2.ΝΟΘ (Χρυσόπουλος -Χατζηστρατής-Αθανασίου-Μπουσταμάντε), 3.ΟΕΑΝΑΒ (Μπαρέκας-Κουκούτης-Μπιτζιλαίος-Ευαγγελινός

*Τετραπλό σκιφ εφήβων: 1.ΝΟΙ(Αντώνης-Ράπι-Καλουιάν-Παπασταύρου)2.Ομ Ερετών (Σπυριδωνίδης-Κουτσομπίνας-Μπούφης-Γιαννατζής), 3.ΝΕΚ (Φλώρος-Αποστολίδης-Πάσχος-Νικολάου)

*Διπλό σκιφ -23: 1. ΕΝΟΑ (Κωστογλούδης-Γιάνναρος), 2. ΝΟΒΑ (Κουσκουρίδας-Λουλούδης), 3. Ομ. Ερετων (Γιαννατζής-Κουκουρας)

*Διπλό σκιφ γυν -23: 1.ΝΟΙ (Διαμάντη-Τσιάβου), 2.ΝΟΘ(Ιωάννου-Κουμπλή), 3.ΝΟΚατ (Νικολαίδου Κ.-Νικολαϊδου Δ.)

*Σκιφ ανδρών -23: 1.ΝΑΣ (Αγγελόπουλος Δ.), 2.ΝΟΛ (Δικράνης Κ.), 3.ΚΟΕ (Χατζηρήγας Α.)

*Δίκωπος άνευ Γ -23 : 1.ΝΟΙ (Διαμάντη-Νταλαμάγκα), 2.ΝΟΙ (Κολτσίδα-Ζηγούρα), 3. ΝΟΑργ (Παπαντωνάτου-Αγουριά)

*Οκτάκωπος εφήβων: 1. ΝΟΙ (Μάτζιος-Βλάχος-Ζήσης-Ντούσκος-παπαδημητρίου-Βαρδάκας-Νταλαμάγκας-Μπούγιας), 2.ΝΟΘ (Χρυσόπουλος-Αθανασίου-Χατζηστρατής-Μπουσταμάντε-Οικονόμου-Ρίζος-Σακκάς-Κεχριωτης-Μουστακίδης) ΝΟΙ (Νάσιος-Βουκουβάλας-Δρόσος-Παπασταύρου-Ανδρούτσος-Μαλισσώβας-Καλουιάν-Πιτσούνης-Μπαράτσας)

Πηγή: kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: