Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014

80ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα FORD: Η ώρα των τελικών έφτασεΚαι τώρα η ώρα των τελικών. Στο κυρίως πιάτο μπαίνει το 80ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας FORD από το Σάββατο το πρωί μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι με την διεξαγωγή των τελικών όλων των κατηγοριών.

Οι συνθέσεις των πληρωμάτων που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια σε όλα τα αγωνίσματα του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκαν μετά και τους επαναληπτικούς και ημιτελικούς της Παρασκευής και πλέον όλα είναι έτοιμα για τους πρώτους 17 τελικούς που περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου για τις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και Νέων ανδρών-γυναικών.

Ένα πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει και επτά μικρούς τελικούς προκειμένου να συμπληρωθούν οι καλύτερες 12άδες στα αγωνίσματα με μεγάλη συμμετοχή.

Ο καιρός αναμένεται καλός το Σάββατο το πρωί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά και η προσέλευση του κόσμου μεγάλη.

Ο πρώτος τελικός του προγράμματος είναι αυτός του διπλού σκιφ εφήβων και θα ξεκινήσει στις 08:30 ενώ ο τελευταίος έχει οριστεί στις 12:45 και αφορά τις οκτακώπους των εφήβων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
Πηγή: kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: