Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

4 Μετάλλια ο Ν.Ο.Καστοριάς στο 80ο Π.Π.Κ. 2014



Εξαιρετικά επιτυχημένη η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς στην Α΄φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Με τη συμμετοχή 13 αθλητών σε συνολικά 12 αγωνίσματα, σε 11 απ΄αυτά πετύχαν τη πρόκριση στην τελική εξάδα.
Η αποστολή του ομίλου μας επιστρέφει με 4 μετάλλια.

Χρυσό στο Διπλό Σκιφ 2Χ γυναικών ελαφρών βαρών με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και Εμμανουηλίδου Θωμαΐς
Αργυρό για το 2- νεανίδων με τις Εμμανουηλίδου Θωμαΐς και Σοφία Τσιόλα
Χάλκινο για το 1Χ Σκιφ Εφήβων με τον Γιώργο Παπαϊωάννου και
Χάλκινο στο Διπλό Σκιφ Γυναικών 2Χ με τις Χριστίνα Γιαζιτζίδου και την  Εμμανουηλίδου Θωμαΐς. 

Τέταρτη πανελλήνια νίκη πέτυχαν οι Παπαϊωάννου Γιώργος, Καλλιφατίδης Δημήτρης, Δούφλιας Νίκος και Κασσιάρας Δημήτρης στο αγώνισμα 4- (τετράκωπος άνευ) ανδρών αλλά και η Εμμανουηλίδου Θωμαΐς στο 1Χ Γυναικων.
Πέμπτη πανελλήνια νίκη πέτυχαν οι αθλήτριες του ομίλου μας Βελλίδου Ιωάννα και Μητσιάδου Ραφαηλια στο αγώνισμα 2- (δίκωπος άνευ) άλλα και Εκτη Πανελλήνια νίκη στο αγώνισμα 2- Νεανίδων.
Η Τετράκωπος με πηδαλιούχο 4+ εφήβων πήρε την 6η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας με τους Παπαϊωάννου Γιώργο, Καλλιφατίδη Δημήτρη, Τζουβάρα Παναγιώτη, Παπαδάκη Χαράλαμπο και Διαμαντή Αντώνη .
Και στην Τετρακωπο 4+ Ανδρών με τους Παπαϊωάννου Γιώργο, Δούφλια Νίκο, Γκαλίτσα Θεόδωρο, Κασσιάρα Δημήτρη και Διαμαντή Αντώνη κατέκτησαν την έκτη πανελλήνια θέση.

Συγχαρητήρια από τη διοίκηση του Ομίλου σε όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή, αλλά και σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη παρουσία της ομάδας.

Από τη Διοίκηση του Ν.Ο.Καστοριας

Δεν υπάρχουν σχόλια: