Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

World Rowing Cup I 2014: Who to Watch

Lightweight Men’s Double Sculls (LM2x)

Στο καθιερωμένο, πριν τις μεγάλες συναντήσεις της παγκόσμιας κωπηλασίας, άρθρο του site της FISA, "Who to Watch", στο αγώνισμα του διπλού σκιφ ανδρών ελαφρών βαρών στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές του 2013, Σπύρος Γιάνναρος και Λευτέρης Κόνσολας, αναφέρονται ως το πλήρωμα που θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας. 
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
"Η παγκόσμια οικονομική κρίση έκανε την κωπηλασία στην Ελλάδα δοκιμαζόμενη, αλλά δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τον Σπύρο Γιάνναρο και τον Λευτέρη Κόνσολα.
Το ελληνικό δίδυμο έγιναν παγκόσμιοι πρωταθλητές στο ελαφρύ τετραπλό σκιφ ανδρών στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Τσουνγκιού, μετά από μια περίοδο καλών εμφανίσεων και στο διπλό. Οι Γιάνναρος και Κόνσολας έχουν στόχο να υψώσουν την ελληνική σημαία, σε μια βάρκα που η Ελλάδα κέρδισε Ολυμπιακό μετάλλιο για πρώτη φορά στην Αθήνα.
Οι κυριότεροι αντίπαλοί τους είναι πιθανό να προέρχονται από την Αυστραλία και την Κίνα."
Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το δείτε εδώ: www.worldrowing.com
Οι αγώνες ξεκινούν την Παρασκευή 28 και ολοκληρώνονται την Κυριακή 30 Μαρτίου . Το ελληνικό πλήρωμα αγωνίζεται στον προκριματικό την Παρασκευή στις 10.25 τοπική ώρα (1.25 ώρα Ελλάδας)
395 10:25 LM2x (9) Heat 1 AUS2 CHN1 HKG2 GRE HKG3 1-2->FA, 3..->R

Δεν υπάρχουν σχόλια: