Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο Παναγιώτης Μαγδανής για τους αγώνες αξιολόγησης.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Λυτσάκη... αλλά και στους Λημνιούς..."


Πηγή: "Λημνιακή Φωνή"
Μετά την επιτυχία του Παναγιώτη στους πρώτους αγώνες αξιολόγησης, που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, επικοινωνήσαμε με τον πρωταθλητή μας και μας μίλησε για την διοργάνωση.

«Οι αγώνες είχαν πολύ καλή οργάνωση και όλα κύλησαν πολύ ομαλά και τις 2 ημέρες παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Όλοι οι συναθλητές μου ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έτσι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός. Και εγώ ήμουν σε αρκετά καλή κατάσταση, γι’ αυτό και οι κούρσες μου πήγαν αρκετά καλά με αποτέλεσμα να κάνω την 2η καλύτερη επίδοση της διοργάνωσης».


«Θα μείνω στο Σχοινιά, μέχρι το τέλος του μήνα, όπου πιστεύω με τις 6 ώρες προπόνηση την ημέρα θα βελτιωθώ», αναφέρει αστειευόμενος ο Παναγιώτης.

Για τους άλλους 2 αθλητές του ομίλου μας, που συμμετείχαν στους αγώνες, ο Πρωταθλητής μας ανέφερε «Τα παιδιά , ο Κώστας (Δικράνης) και ο Χάρης (Ντινενής), πήγαν πολύ καλά, τηρουμένων των καταστάσεων.

Ο Κώστας πριν 20 μέρες μπήκε στο νοσοκομείο λόγω υπερκόπωσης. Πίστευα ότι δεν θα είναι σε θέση να λάβει μέρος, αλλά εκείνος όχι μόνο έλαβε, αλλά πήγε πολύ καλά, είχε την 3η καλύτερη επίδοση στην κατηγορία του, που λόγω της κατάστασης του, ισοδυναμεί με άθλο. Δυστυχώς έπεσε και αυτός θύμα των περικοπών. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκουραστεί, όσο χρειάζεται και τον άλλο μήνα θα είναι έτοιμος να πάρει ότι του ανήκει.

Ο Χάρης ήρθε χωρίς βλέψεις για κάτι μεγάλο, λόγω ηλικίας, αλλά πήγε εξαιρετικά. Έχει πάρα πολλές δυνατότητες και αν συνεχίσει να δουλεύει σωστά, θα δούμε μεγάλα πράγματα από αυτόν. Κέρδισε πάρα πολλά πράγματα από αυτή τη διοργάνωση, είδε πως είναι να αγωνίζεσαι με δυνατότερους και εμπειρότερους αθλητές, πράγματα που θα του φανούν πολύ χρήσιμα στο μέλλον».

Σε αυτή την συζήτηση, ο Λημνιός αθλητής δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κ. Λυτσάκη «Θα ήθελα και πάλι να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Προπονητή μας και Πρόεδρο του ομίλου Γιάννη Λυτσάκη, που ενώ εμείς αγωνιζόμασταν εντός του στίβου, εκείνος έδινε τον «αγώνα» του εκτός. Ήταν συνεχώς δίπλα μας με το ποδήλατο κατά τη διάρκεια των αγώνων, μας εμψύχωνε και μας έδινε οδηγίες, τη στιγμή που είχε κρύο και βροχή».

Για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και την επόμενη συμμετοχή του σε αγώνες μας είπε «Μας ενημέρωσαν ότι τελικά λόγω του περιορισμένου προϋπολογισμού τα περισσότερα παιδιά δεν θα πάρουμε μέρος στο Παγκόσμιο κύπελλο στο Sidney, αλλά o επόμενος αγώνας μας θα είναι στο ΠΙΕΝΤΙΛΟΥΚΟ ΙΤΑΛΙΑΣ, στη διεθνή Ρεγκάτα, στα μέσα Απριλίου».

Τελειώνοντας την συζήτηση μας, ο Παναγιώτης τόνισε «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του συμπατριώτες μου Λημνιούς που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζουν».

Πηγή: "Λημνιακή Φωνή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: