Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Διπλή απώλεια για την ελληνική κωπηλασία


Η Κωπηλατική οικογένεια θρηνεί το  χαμό δυο σπουδαίων μελών της, του Σπύρου Κεχαγιά και του Νίκου Ζουλούμη (φωτο) που έφυγαν από τη ζωή τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Το περασμένο Σάββατο «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι ο παλιός πρωταθλητής κωπηλασίας του ΙΟΘεσσαλονίκης και πρώην πρόεδρος του ΝΟ Λαγκαδά Σπύρος Κεχαγιάς ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας η Καστοριά έχασε ένα από τα πλέον εκλεκτά μέλη της ευρείας κωπηλατικής της κοινότητας τον Νικο Ζουλούμη.

Ο εκλιπών με έντονη διοικητική δράση από το 1976 και μετά συνδύασε το όνομά του με τις μεγάλες στιγμές του Ναυτικού Ομίλου της Μακεδονικής πόλης ενώ διατέλεσε με ανάλογη επιτυχία μέλος διαφόρων διοικήσεων της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Το τελευταίο αντίο στον Νίκο Ζουλούμη θα το πουν φίλοι και συγγενείς το απόγευμα της Δευτέρας στην Καστοριά ενώ την Κωπηλατική Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσει ο έφορος Εθνικών ομάδων Κώστας Παπαγιάννης.

Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Καρράς και το ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ αισθάνονται την ανάγκη να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειες και των δυο εκλιπόντων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.
Πηγή: www.kopilasia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: