Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

"Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας 2013-2014" από το Ίδρυμα A. Γ. Λεβέντη


/

Το Ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητών / τριών και την παροχή κινήτρων διάκρισής τους, προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση είκοσι πέντε (25) «Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας» σε αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων, εν όψει της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.


Κάθε υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 4.000 ευρώ και απευθύνεται σε αθλητές / τριες ατομικών ολυμπιακών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Υποψηφιότητες δύνανται να υποβάλλουν αθλητές και αθλήτριες ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα ή την Κύπρο.

 Αθλητές στους οποίους χορηγήθηκε υποτροφία στο παρελθόν έχουν τη δυνατότητα να τη διεκδικήσουν ξανά και να τους χορηγηθεί εκ νέου.

Θα προτιμηθούν αθλητές και αθλήτριες που δεν έχουν χορηγούς ή/και δεν λαμβάνουν άλλη οικονομική ενίσχυση από δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς.

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μέσω ειδικού εντύπου που έχει αποσταλεί από την Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. σε όλους τους Ναυτικούς Ομίλους της χώρας.  Την προκήρυξη και την αίτηση μπορείτε να το κατεβάσετε και από εδώ Προκήρυξη και αίτηση υποτροφιών Ιδρύματος Λεβέντη.

Ο φάκελος της υποψηφιότητας με τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβάλλεται μόνο ταχυδρομικά στη διεύθυνση της εταιρείας W&W, Πατησίων 141, 11251, Αθήνα, έως τις 29/11/2013, από τη σφραγίδα του οποίου θα προκύπτει η ημερομηνία κατάθεσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες στα τηλέφωνα της εταιρείας W&W 210 8651078, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 10:00 έως 16:00, καθώς και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη www.agleventisfoundation.org

Δεν υπάρχουν σχόλια: