Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Π.Π.Κ. Α-Γ 2013: Ο Drysdale χάνει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του



Ο προημιτελικός του σκιφ ανδρών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2013, σήμανε το τέλος της σεζόν για τον Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Νεοζηλανδό Mahe Drysdale.
Ο Drysdale είχε ως βασικούς αντιπάλους τον Γερμανό πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Marcel Hacker, τον νικητή της Henley Royal Regatta, Aleksandar Aleksandrov από το Αζερμπαϊτζάν και τον τρίτο νικητή στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2 στο Ήτον, Georgi Bozhilov από την Βουλγαρία.

Ο Drysdale έπρεπε να τερματίσει μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις και μέχρι τα 1500μ του αγώνα ήταν μέσα σ' αυτές αλλά πιεζόταν από τον Aleksandrov και τον Bozhilov, ενώ ο Hacker ήταν άνετα μπροστά. Έφτασαν στο τελικό σπριντ και ο Drysdale, ο οποίος έκανε μεγάλο διάλειμμα μετά τη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δεν άντεξε στην πίεση των αντιπάλων του και τερμάτισε τέταρτος.
Οι τρεις άλλοι προημιτελικοί ήταν πιο αργοί με τους Alan Campbell από την Βρετανία, Angel Fournier Rodriguez από την Κούβα και Ondrej Synek από την Τσεχία να έχουν εύκολο έργο στις σειρές τους. Συνολικά ο Hacker κατέγραψε τον καλύτερο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: