Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ψήφισμα του Δ.Σ. του Ν.Ο.Γιαννιτσών για τον απροσδόκητο χαμό του Πρωταθλητή του Κάνοε Καγιάκ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗ

To Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών εκφράζει εκ μέρους των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου κάνοε-καγιάκ και κωπηλασίας και των μελών του, τα θερμότερα συλλυπητήριά του για τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του Πρωταθλητή του Κάνοε Καγιάκ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗ. Η απώλεια ενός αθλητή από τον αθλητισμό, ενός γιου, συζύγου, πατέρα από την οικογένεια και ενός νέου ανθρώπου από τους φίλους του και την κοινωνία είναι πάντα τραγική. Τα λόγια, οι χρονικές αναδρομές, οι διαπιστώσεις περιττεύουν. Δυστυχώς δεν κέρδισε τον αγώνα της ζωής. Θα τον θυμόμαστε πάντα μαχητή στους στίβους, ευγενή και δυναμικό από τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης του με το άθλημα που τόσο αγάπησε, ως το τέλος. Κάποιος είπε: «… σε γνώριζα 18 χρόνια... Όλο αυτό το διάστημα πέρασαν από το χώρο τόσοι πολλοί αθλητές και τα παράτησαν όπως και εγώ. ΕΣΥ όμως επέμενες... πάλευες γι αυτό που αγαπούσες. Ακόμα και τώρα ήσουν με το κάνοε, το κουπί σου και πήγες να τρέξεις σε αγώνες... Μέχρι το τέλος ΚΑΝΟΪΣΤΑΣ.... Πάντα σε θαύμαζα και τώρα ακόμα περισσότερο...». Κάποιος άλλος φίλος είπε: «Τι σου έλεγα σε κάθε αγώνα "ο Θεός είναι μεγάλος δεν θα μας εγκαταλείψει σε κανέναν αγώνα". Βάλε τα δυνατά σου Ανδρέα σε περιμένουμε στον τερματισμό"… δεν περίμενα να μην τερματίσεις στην τελευταία σου κούρσα. Μας έκοψες τα πόδια. Δόξα και τιμή στη μνήμη σου. Θα σε θυμόμαστε για πάντα.»
Καλή Δύναμη και Κουράγιο στους οικείους του ! «ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΔΡΕΑ»
Επίσης το Δ.Σ. αποφάσισε να παρευρεθεί σύσσωμο στην κηδεία του Ανδρέα και αντί στεφάνου να καταθέσει χρήματα μετά από επιθυμία της οικογένειας του σε λογαριασμό που άνοιξε για το σκοπό αυτό.
Ο Ελληνικός αθλητισμός θρηνεί τη μεγάλη απώλεια, το κάνοε-καγιάκ είναι φτωχότερο, η οικογένεια του έμεινε ορφανή. Ο αγωνιστής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης έφυγε. ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: