Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ν.Ο.ΚΑΤ.: Με νέους αθλητές στους διασυλλογικούς αγώνες της Κοζάνης

          Το Σάββατο 15 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν με ιδανικές καιρικές συνθήκες οι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» στη λίμνη Πολυφύτου με τη συμμετοχή 9 συλλόγων από τη βόρεια Ελλάδα.
Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης συμμετείχε σε 6 από τα αγωνίσματα του προγράμματος  με 9 νέους αθλητές κάποιοι από τους οποίους δοκίμαζαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε αγώνες. Η εμφάνιση της νεανικής αυτής ομάδας του Ν.Ο.ΚΑΤ. ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική αφού κατέκτησε 4 μετάλλια.

Πιο αναλυτικά:
Στη 2η θέση του σκιφ παίδων 12-14 ετών τερμάτισε ο Χατζησαββίδης Χρήστος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο, ενώ στην ίδια θέση τερμάτισαν και οι Ηλιάδου Νίκη και Τελμετίδου Χρύσα στο διπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών που έκαναν με τον καλύτερο τρόπο αισθητή την παρουσία τους στην πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες.
Στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών ανέβηκαν οι Δράντζιος Σπύρος και Μαχαιρίδης Κυριάκος  που αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών καθώς και η Τσιβούλα Ράνια  στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν και οι αδελφές Άννα και Κωνσταντίνα Ψωμιάδου που αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ κορασίδων καθώς και η Κίκερη Δέσποινα στο σκιφ κορασίδων που έδωσαν ιδιαίτερα θετικά δείγματα αν και δεν κατάφεραν να διακριθούν αποσπώντας κάποιο μετάλλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: