Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αποφάσεις της Ομοσπονδίας Κανόε-Καγιάκ για Κιλιγκαρίδη


«Έσβησε» ο Κιλιγκαρίδης

Μπορεί η Ομοσπονδία Κανόε-Καγιάκ να μην είναι μία από τις ομοσπονδίες που λαμβάνουν μεγάλες επιχορηγήσεις αλλά σε μία τέτοια στιγμή όπως ο άδικος χαμός του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη φάνηκε πως πάνω από όλα σε αυτή εργάζονται άνθρωποι!

Ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., η ομοσπονδία αποφάσισε να αναλάβει όλα τα έξοδα που έχουν σχέση με τον επαναπατρισμό της σορού του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη από την Πολωνία ενώ ευχαρίστησε όσους εξέφρασαν ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε – Καγιάκ που συνήλθε εκτάκτως σήμερα 13/06/2013 μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Πρωταθλητή μας Ανδρέα Κιλιγκαρίδη αποφάσισε τα κάτωθι:

1) Η Ομοσπονδία είναι σε πένθος έως την εξόδιο ακολουθία του Ανδρέα.
2) Η σημαία της ΕΟΚΚ έως την παραπάνω ημέρα θα κυματίζει μεσίστια.
3) Η ΕΟΚΚ αναλαμβάνει τις δαπάνες επαναπατρισμού της σορού του Ανδρέα.
4) Επίσης η ΕΟΚΚ αναλαμβάνει τα έξοδα μετάβασης και διαμονής της οικογένειας του κατά την παραμονή τους στην Πολωνία και την επιστροφή τους στην χώρα μας.
5) Η Ομοσπονδία αναλαμβάνει τα έξοδα κηδείας του Ανδρέα.
6) Την εξόδιο ακολουθία θα παρακολουθήσει σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Με το ίδιο ψήφισμα η ΕΟΚΚ θέλει να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλλαν κατά την διάρκεια νοσηλείας του Ανδρέα στην Πολωνία και συγκεκριμένα :
1) Το Υπουργείο Αθλητισμού και τον Υπουργό κο Ιωαννίδη Ιωάννη.
2) Την Γενική Γραμματέα Αθλητισμού κα Γιαννακίδου Κυριακή.
3) Το Υπουργείο Υγείας και το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας, τους κ.κ. Παπανικολάου, Βαρυτιμιάδη και την κα Μανωλίδου.
4) Το Υπουργείο εξωτερικών και την πρέσβειρά μας στην Βαρσοβία κα Αθανασίου Τασία καθώς και τον Γενικό Πρόξενο κο Καρακώτση Κωνσταντίνο.
5) Την πρεσβεία μας στο Βερολίνο και τον Έλληνα καθηγητή νευροχειρούργο κο Κουλουζάκη Αθανάσιο.

Τέλος ευχαριστούμε κάθε επώνυμο ή ανώνυμο που στο δύσκολο δεκαήμερο που δίναμε τον αγώνα ζωής του Ανδρέα ήταν κοντά μας καθ’ οιονδήποτε τρόπο».
Πηγή: www.sport-fm.gr

Την Δευτέρα 17 Ιουνίου η κηδεία
Η εξόδιος ακολουθία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του Κάνοε-Καγιάκ, Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, θα γίνει την Δευτέρα 17/6/2013 και ώρα 17:00 από τον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: