Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Δηλώσεις του Προέδρου της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. στο allaspor μετά τον θρίαμβο της ελληνικής κωπηλασίας



Πλώρη για νέους θριάμβους έχουν βάλει τα παιδιά της ελληνικής κωπηλασίας σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις που παραχώρησε στο allaspor o πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) κ. Γιάννης Καρράς αμέσως μετά τον θρίαμβο των κωπηλατών μας στους Μεσογειακούς αγώνες της Μερσίνης.

Ο κ. Καρράς δήλωσε αποκλειστικά στο allaspor: "Η σημερινή επιτυχία είναι αποτέλεσμα μιας προσπάθειας της ΕΚΟΦΝΣ που έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και έχει σαν ολοκλήρωση στόχου τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016 στο Ρίο. Έχουμε μια νέα ομάδα που ξεκίνησε από το Ευρωπαϊκό της Σεβίλης με καλά αποτελέσματα γεγονός που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον".

Ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ κατέληξε στις δηλώσεις του: "Τα νέα παιδιά που πήραν μέρος στους Μεσογειακούς αγώνες μας κάνουν να αισιοδοξούμε και για παρόμοιες επιτυχίες στο επερχόμενο πρωτάθλημα Νέων που θα γίνει στο Λιντς της Αυστρίας δεδομένου ότι και η Κατερίνα Νικολαϊδου και ο Σπύρος Γιάνναρος και η Ελένη Διαμάντη και ο Διονύσης Αγγελόπουλος θα συμμετέχουν σε αυτό"

Δεν υπάρχουν σχόλια: